Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingWell building certificaat?

De WELL Building Standard: een nieuwe certificeringsnorm voor een gezond gebouw

Als interieurontwerpburo staan wij bekend om onze kijk op het creëren van een gezonde leer-, werk- of zorgomgeving met oog voor de gebruiker en het milieu. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in het gebouw waar zij veel tijd doorbrengen. Een gezonde omgeving doet een mens goed op alle vlakken. Zo kijken we naar de werkplek, maar ook eventuele ontspanningsmogelijkheden, het licht, groene elementen met echte planten en de schone lucht. Een gezond gebouw kan nu in aanmerking komen voor een nieuw certificaat, het vastgelegde WELL Building Standard dat is ontwikkeld door het International WELL Building Institute (IWBI).

Waar moet een certificaat voor WELL building aan voldoen?

De WELL Building Standard kijkt naar hoe een gebouw presteert op 10 verschillende punten zoals water, lucht comfort, geest etc. Zelfs het eten in de bedrijfskantine is onderdeel van de WELL Building Certificering. Daarnaast zijn er verschillende soorten projecttypes waarop een WELL Building certificaat kan worden afgegeven, dit verschilt van bestaande gebouwen die zijn aangepast en hoe deze zijn ingericht tot de bouw van geheel nieuwe projecten.

De basisprojecten zijn Core&Shell: hierbij wordt voornamelijk naar de bouwkundige kern en gevel gekeken, bij New/Existing Building kijkt men met name naar hoe een verbouwing wordt gedaan en bij New/Existing Interiors gaat het voornamelijk over het meubilair tot aan de gebruikte schoonmaakmiddelen. Bovendien zijn er ook nog 3 gradaties in de WELL Building Certificering te behalen, te weten zilver, goud en platinum.

Met Burobas doelen stellen en een WELL Building certificaat verkrijgen?

Burobas heeft een duidelijke visie ontwikkeld op de gezonde werkplek waarbij de gebruiker centraal staat. Dit past volledig in de WELL Building Certificering zoals die nu is opgezet. Samen met de opdrachtgever bepalen wij doelen die passen in het project en zo maken we een plan van aanpak waarbij ook de bouwers en leveranciers nauw worden betrokken. Ons motto is dan ook: Samen creëren we interieur. Als interieurontwerpers hebben we ruime ervaring met verschillende ontwerpen voor onder andere de onderwijs- en zorgsector.

Op onze website zie je door ons gerealiseerde projecten waarbij wij onderdelen inzetten die voor een WELL Building certificaat in aanmerking komen zoals ruimtelijkheid, schone lucht en veel groene elementen. Ben je op zoek naar een architectenburo met oog voor mens en milieu en spreekt onze aanpak je aan? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen: samen creëren we interieur!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!