Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

YouWork, innovatief interieur, industrieel interieur, gekleurd interieur, Utrecht | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

De interieurarchitecten voorwerken, zorgen en leren

Burobas heeft een eigen ontwerpvisie op wat een interieur geslaagd maakt. Dit interieur creëren wij samen met onze opdrachtgevers, zodat er een interieur ontstaat passend bij de organisatie, de werknemers en de gebruikers.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Icon

Samen creëren we interieur

Een goed geslaagd interieur creëer je samen met u als opdrachtgever. Van ons kunt u gedurende het ontwerpproces en de bouw van het interieur volledige toewijding verwachten. Daarom werken wij graag voor opdrachtgevers die kritisch en ambitieus zijn.

Wij creëren draagvlak binnen de organisatie, zodat er een interieur ontstaat passend bij de organisatie, de werknemers en de gebruikers. Lees ook op ons blog hoe een interieur van Burobas tot stand komt.

Icon

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een breed begrip en dan ook zeker geen formule die overal hetzelfde op toe te passen is. Duurzaamheid is maatwerk. En maatwerk creëer je niet alleen, dit doe je samen.

Een duurzaam interieur is voor ons een interieur dat een positieve bijdrage levert aan de gezondheid van de mens. Voor ons staat de gebruiker dan ook centraal. Duurzaamheid is voor ons niet alleen verantwoord materiaalgebruik, ook voldoende licht, goede akoestiek, veel groen en flexibiliteit vinden wij heel belangrijk.

Lees hier ons uitgebreide visie op duurzaamheid, waarin de vier bouwstenen worden toegelicht.

Huiselijkheid

De interieurs van Burobas kenmerken zich door een grote dosis huiselijkheid. Door ons werk in de zorg kennen we de uitwerking van een interieur op het welzijn van mensen. Het gaat met name in de zorg om het bieden van een fijn thuis. Daarom zien we een interieurverandering niet als een project, maar als het keer op keer opnieuw creëren van een prettige leef-, werk- of leeromgeving.

In grote gebouwen waarin wordt gewerkt, gestudeerd of gewoond is er behoefte aan diversiteit en keuzemogelijkheden. Daardoor sluit een interieur aan bij de wensen en behoeftes van alle gebruikers.

Icon

Kleur en materiaalgebruik

Kleur- en materiaalgebruik ondersteunt in ons werk de functionaliteit, het gebruik of de betekenis van een ruimte. Soms uitbundig en dynamisch en soms sober en ingetogen.

De perfecte onderlegger

Een slimme en leesbare plattegrond vormt bij Burobas de basis voor ieder plan. Functies bij of achter elkaar in de best mogelijke orde, waarbij ruimte gecreëerd wordt voor ontmoeten of afzonderen, overleg of concentratie, rust of dynamiek. Zicht- en looplijnen vormen daarbij contouren van de perfecte onderlegger.

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op