Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Driessen Groep, interieur werkomgeving Bloeij, Helmond | Burobas

Onze visieop Werken

Burobas werkt aan uw werkgeluk

Nederlanders gaven in het Nationaal Werkgeluk Onderzoek van 2022 hun werkgeluk gemiddeld een 7,2. Dat is een voldoende maar het kan natuurlijk beter. Een 7,2 is tenslotte geen 8 of 9. Bovendien ervaart volgens ditzelfde onderzoek 22% van de Nederlanders geen of weinig werkgeluk. De ontwerpen van Burobas zijn sterk van invloed op werkgeluk. Wij streven naar een 10 als het gaat om uw werkomgeving.

Onze visie op de werkomgeving is gebaseerd op 4 pijlers:

1.      Keuzevrijheid waar en wanneer je werkt
2.      Ruimte voor verbinding en ontmoeting
3.      Duurzaam en gezond
4.      De medewerker staat centraal

Ruimte voor verbinding en ontmoeting

Een organisatie omvat een groep mensen met hetzelfde doel. Leuke collega’s en plezier op kantoor dragen ook wezenlijk bij aan ieders werkgeluk. Dit ligt ten grondslag aan de verbinding.

Waar en wanneer iemand werkt, is daarbij minder vastomlijnd. De nieuwe werkomgeving dient perfect te passen bij deze nieuwe situatie. Op het kantoor zijn alle faciliteiten aanwezig voor digitaal en fysiek overleg en creëren we ruimtes voor ontspanning. Voor de toevallige ontmoeting, voor interactie en voor focuswerk. Ruimtes die uitdagen tot dialoog en ruimtes om in te leren.

Burobas zoekt in gebouwen steeds de balans op tussen open- en geslotenheid. Restruimtes zijn daarbij waardevol want ze versterken de beleving van de werkplek. In het voortraject onderzoeken wij alle mogelijkheden die een gebouw biedt. Die vormen, samen met een heldere ruimteplanning, het functioneel programma voor het nieuwe ontwerp. Hierbij bieden wij veel ruimte en inbreng voor u als opdrachtgever.

Farmaceut, agile manier van werken, Woerden | Burobas

Duurzaam en gezond

De zorg om onze planeet en het welzijn van uw medewerkers creëren een nieuw speelveld op het gebied van werkomgevingen. Duurzaamheid kent vele aspecten als het gaat om gebouwen. Hoofddoel is met zo klein mogelijke milieu-impact een zo groot mogelijk positief effect te bereiken. We maken duurzame keuzes als het gaat om de afwerking en inrichting. Daarnaast denken we na over wat fysiek en mentaal gezond is voor de gebruikers.

Bij materiaaltoepassingen hanteren wij een heldere en transparante duurzaamheidsscore: waar wordt iets geproduceerd en hoe scoort het als het gaat om slijtvastheid en onderhoud.

Hergebruik en circulariteit zijn de volgende uitdaging: hoeveel van de inrichting wordt nieuw en wat krijgt een tweede leven. Als voor de bestaande inventaris geen hergebruik mogelijk is, werken we samen met gespecialiseerde bedrijven in refurbished furniture.

De medewerker staat centraal

De juiste medewerkers werven en binden is nu meer dan ooit essentieel voor iedere organisatie. Daarom gaan wij samen met medewerkers van uw organisatie aan de slag in een interactief ontwerpproces. Zij weten immers het beste hoe uw organisatie werkt en waar kansen voor verbetering liggen. Een goed ontwerp maken, start met luisteren.

Van grootschalig naar kleinschalig

Burobas plaatst de menselijke maat voorop in de ontwerpen. Dit zie je ook terug in de kleur-en materiaalkeuzes. De tijd van strakke, op efficiëntie gerichte ruimtes is nu voorbij. Wij gaan voor warm, gezellig en huiselijk zelfs. Binnen het grotere geheel creëren wij het vertrouwde gevoel van de kleinere community.

Bij het maken van een ontwerp gaat het om de functionele kant en de emotionele kant. De functionele kant is geborgd door ons vakmanschap, expertise en ervaring. De emotionele kant vereist een samenspel. Wij werken daarbij volgens een vast proces om de juiste input voor uw nieuwe werkomgeving op tafel te krijgen.

Uw medewerkers zijn merkambassadeurs voor uw organisatie. Dat kan alleen als ze trots zijn op de organisatie en waar ze werken. Door aan de voorkant van het ontwerpproces medewerkers te betrekken, ontstaat een breed gedragen plan. Het resultaat is een omgeving waar mensen zich thuis voelen. Waar je de cultuur van de organisatie echt ervaart en waar je graag samenkomt.

Aan de slag!

Wooninc., De Grijze Generaal, industrieel kantoorontwerp, WIJeindhoven, moswand, groene wand, lunchruimte, ontvangstruimte, kantoorontwerp | Burobas