Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Wooninc., De Grijze Generaal, industrieel kantoorontwerp, WIJeindhoven, moswand, groene wand, lunchruimte, ontvangstruimte, kantoorontwerp | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingSamenwerken kantoor?

Hoe ziet samenwerken op kantoor er in de nabije toekomst uit?

U kunt stellen dat traditioneel ingerichte kantoren relatief individualistisch zijn ingericht. Iedere werknemer krijgt in een dergelijk kantoor een eigen vaste werkplek toegewezen. Zo bestaat een kantoor uit vele werkplekken en enkele algemene ruimtes, zoals de kantine, vergader- of koffieruimte. De traditionele manier van werken past hier ook bij. Maar deze wijze is vooral met de komst van het internet drastisch gewijzigd. Thuiswerken wordt steeds meer de norm, waardoor vaste werkplekken overbodig worden. Toch moet er nog wel eens samengewerkt worden met andere collega´s. Hoe ziet samenwerken op kantoor er dan uit?

Samenwerking in een kantooromgeving als uitgangspunt

Veel individuele werkzaamheden kunnen thuis uitgevoerd worden en medewerkers zullen hiervoor dan ook thuis blijven. Het kantoor wordt vooral gebruikt om te ontmoeten en een plek voor samenwerking in een kantooromgeving. U kunt meetingrooms inrichten waar medewerkers kunnen vergaderen. Uiteraard met alle digitale mogelijkheden voor diegenen die vanuit huis inbellen. U kunt ook multifunctionele ruimtes inrichten waar medewerkers gezamenlijk overleg kunnen voeren, maar die ook ingezet kunnen worden als aanlandwerkplek om tussen de meetings door individueel te kunnen werken. De inrichting hoeft niet persé een zakelijke, cleane uitstraling te hebben. U kunt uw kantoor ook een meer huiselijke inrichting geven zodat medewerkers hetzelfde gevoel ervaren als thuis.

Schakel Burobas in voor een kantoor voor meer samenwerking

Wilt u ook een kantoor voor meer samenwerking? Als u nog een traditioneel ingericht kantoor hebt, dan is dit een grote omschakeling. Hoe schakelt u om van een kantoor met vaste werkplekken naar een kantoor voor meer samenwerking? Burobas kan u hier alles over vertellen. Als ervaren interieurarchitecten zijn wij voortdurend bezig met het ontwerpen van kantoorinrichtingen. Vooral de vraag naar het hybride werken is groot en hierin kunnen wij u goed begeleiden en van goede adviezen voorzien. Maak daarom gerust een vrijblijvende afspraak met ons. Wij zullen u dan alles vertellen over de mogelijkheden en onze dienstverlening.

Bent je nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor jullie organisatie kan betekenen? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!