Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Tiwos Tilburg, écht contact, kantoorontwerp, kantoorinrichting | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingProjectinrichting hybride kantoor?

Een projectinrichting voor hybride kantoor bepalen

Is uw organisatie inmiddels al hybride geworden? Dit is tegenwoordig een veel gestelde vraag, want hybride werken is een trend. Hybride werken houdt in dat medewerkers niet meer hun eigen vaste vertrouwde werkplek op kantoor hebben. Werken hoeft niet meer op één vaste werkplek plaats te vinden, maar kan ook vanuit huis of zelfs vanuit een andere locatie. Dit betekent niet alleen een veranderend werkproces, maar u heeft ook een projectinrichting voor een hybride kantoor nodig. Uw kantoor moet aangepast worden aan het hybride werken.

Waar moet in een hybride kantoor de projectinrichting aan voldoen?

Bij het hybride werken staat de individuele werkplek op kantoor niet meer centraal. Reguliere kantoorwerkzaamheden worden vanuit huis uitgevoerd. Thuiswerken zal in veel omgevingen daarom steeds vaker als de norm worden geïmplementeerd. In een hybride kantoor is de projectinrichting veel meer gericht op het creëren van gezamenlijke overleg- en werkplekken. Medewerkers maken een afspraak als zij een ruimte willen gebruiken. Bij aanwezigheid op kantoor ligt de nadruk op het ontmoeten, overleggen en vergaderen met andere collega´s. Daarnaast worden er stiltegebieden of aanlandwerkplekken gecreëerd worden. Zo hebben medewerkers tussen twee overleggen of vergaderingen een plek om geconcentreerd te werken. Omdat individuele kastruimte vaak ontbreekt in een hybride werkomgeving, zullen de aanwezige werknemers gebruik kunnen maken van een eigen locker. U ziet, er is veel om aan te denken bij een hybride projectinrichting.

Burobas helpt bij de projectinrichting voor hybride werken

Wilt u de projectinrichting voor het hybride werken goed voor elkaar hebben, neem dan contact op met Burobas. Het wijzigen van een klassieke kantooropstelling naar een flexibele ruimte waar tijd- en plaatsonafhankelijk werken de ruimte krijgt, is een grote omschakeling waar veel bij komt kijken. Vertrouw daarom op de expertise van onze interieurarchitecten. Wij weten van uw kantoor een prachtige ontmoetingsplek te maken, met alle faciliteiten die hybride werken mogelijk maken. Uiteraard nemen wij in onze ontwerpen al uw wensen en eisen mee.

Bent je nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor jullie organisatie kan betekenen? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!