Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGz Centraal De Meregaard, HIC-omgeving | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingOntwerp HIC?

Ontwerp HIC

Bij het inrichten van een goede, veilige HIC, is het heel belangrijk om hier met een aantal zaken rekening te houden. De naam HIC zegt het eigenlijk zelf al, High and Intensive Care, oftewel intensieve zorg voor mensen die dit hard nodig hebben. Bij BuroBas hebben we veel ervaring met het inrichten van speciale ruimtes in ziekenhuizen, instellingen en inrichtingen. Het ontwerp van HIC is ook iets waar wij vaak mee te hebben gehad. We raden u dan ook aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website, waar u meer informatie kunt lezen over zowel ons bedrijf als onze filosofie op het gebied van ontwerpen van dit soort belangrijke ruimtes.

Een HIC ontwerp op maat

Biedt u in uw instelling intensieve zorg aan? Dan is het belangrijk om dit te doen in een ruimte die helemaal is ontwikkeld met dit doel in gedachten. Het moet zodoende een veilige, gezonde omgeving zijn voor iemand die deze hulp nodig heeft. Een omgeving waar deze hulp in alle rust gegeven kan worden, waarbij het voor de patient belangrijk is om helemaal tot zichzelf te kunnen komen. Bij elk HIC ontwerp dat wij maken houden wij hier dan ook rekening mee. We gaan hierbij uit van onze eigen kennis op dit gebied, maar nemen ook de wensen van u en uw patienten mee in onze afwegingen.

Meer weten over een ontwerp voor HIC?

Indien u meer wilt weten over een goed, sterk ontwerp voor een HIC, dan nodigen we u bij deze uit om eens contact met ons op te nemen. Onze ontwerpers staan klaar om voor u een bijzondere ruimte te maken die niet alleen voldoet aan alle eisen die er op dit gebied gesteld worden, maar ook aan al uw specifieke wensen. Op onze website kunt u meerdere voorbeelden zien staan van ruimtes die wij eerder hebben ontworpen, zodat u hiermee een idee kunt krijgen van onze filosofie en expertise.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!