Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Wooninc., De Grijze Generaal, industrieel kantoorontwerp, WIJeindhoven, moswand, groene wand, lunchruimte, ontvangstruimte, kantoorontwerp | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingOntmoeten kantoor?

Uw collega´s ontmoeten op kantoor?

Collega´s ontmoeten op kantoor klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dit zal in de toekomst veranderen. Dit heeft alles te maken met de veranderende werkwijze. Thuiswerken raakt steeds meer ingeburgerd, waardoor u uw collega´s minder ziet. Dit zal voor veel medewerkers even wennen zijn. De dagelijkse interacties bij de koffiemachine zijn voor veel medewerkers dagelijkse kost. Mocht u naast het thuiswerken toch eens werkzaamheden op kantoor willen doen, dan is het daadwerkelijk collega´s ontmoeten op kantoor. Het kantoor blijft uiteraard een werkplek, maar wel op een andere wijze. Een hybride kantoor vergt een geheel andere kijk op de inrichting.

Hoe een kantoor als ontmoetingsplek inrichten?

Hybride werken is dus een combinatie tussen werken op kantoor en thuis. Dit houdt een andere wijze van kantoorinrichting in. Medewerkers zullen zelf beoordelen welke werkzaamheden thuis uitgevoerd kunnen worden en welke op kantoor. Op kantoor zullen er veelal vergaderingen en overleggen plaatsvinden en bepaalde teamtaken uitgevoerd worden met meerdere collega´s. Een individuele werkplek zoals in klassieke kantoorinrichtingen nog het geval is, is overbodig geworden. Mede door vooral het samenspel met andere collega´s, wordt een kantoor een ontmoetingsplek, veelal ook huiselijk en ontspannen ingericht. Een kantoor als ontmoetingsplek houdt een grote mate van flexibiliteit in, doordat u onafhankelijk van tijd of plaats kunt werken.

Burobas richt ook uw kantoor als ontmoetingsplaats in

Heeft u nog geen idee hoe u uw kantoor als ontmoetingsplaats én werkplek moet combineren? U zult niet de eerste ondernemer zijn die hiermee worstelt. Hybride werken is voor iedereen nog wennen en vergt de nodige voorbereiding. Zorg in ieder geval dat u het direct goed aanpakt en schakel Burobas in. Wij helpen u vanaf de eerste schets tot de uiteindelijk oplevering van uw nieuwe inrichting en daarbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. U zult altijd zien dat er zaken zijn die u over het hoofd ziet, maar niet als u onze adviezen inwint. Neem voor uw kantoor als ontmoetingsplek daarom eens vrijblijvend contact met ons op.

Bent je nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor jullie organisatie kan betekenen? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!