Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Expertise, Ouderenzorg, thema Cultuurkast | Burobas

Expertisemeer dan alleen maar mooi

In onze samenwerkingen met opdrachtgevers gaan wij verder dan alleen ‘mooi maken’. Onze brede kennis en expertise op het gebied van werkomgevingen, zorgomgevingen en onderwijsomgevingen vormen het fundament voor de ontwikkeling van een nieuw interieur.

Daarom hebben wij hiervoor een apart onderdeel gemaakt op onze website: ‘expertise’. In dit nieuwe onderdeel van onze website gaan wij aan de hand van gerealiseerde ontwerpen dieper in op interessante onderwerpen.

Een mooi voorbeeld uit de ouderenzorg zijn de corridors. Lastige ruimtes, vaak zonder daglicht. Op deze afbeelding kun je zien hoe het beter kan: voor de nieuwbouw van De Wever locatie Zandstaete in Tilburg hebben wij ‘voelwanden’ toegepast in de gangen. Op de route richting de ontmoetingsruimte van dit grote zorgcomplex zijn panelen ingebouwd met materialen die de tastzin stimuleren.

Voelen aan zachte materialen geeft rust en activeert tegelijkertijd meerdere zintuigen. De belevingswand is verder uitgerust met kleine zitplekjes en nissen met herkenbare elementen voor bewoners.

Expertise, Ouderenzorg, thema Corridors, Borgstede | Burobas
Expertise, Ouderenzorg, thema Cultuurkast | Burobas