Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Farmaceut, agile manier van werken, Woerden | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingLean office?

Een lean office; werkruimte met oog voor het welzijn van de medewerkers

Je hoort de termen lean, agile en scrum steeds vaker en veel bedrijven en organisaties worden zich bewust van deze nieuwe manier om flexibel sturing te geven aan projecten of organisaties. Lean betekent letterlijk mager of arm en staat voor het tegen gaan van verspilling. Verspilling van geld en goederen, maar ook verspilling van tijd en energie van de werknemers. Hierdoor is de lean office inrichting zeer belangrijk, dit stelt de medewerkers in staat om optimaal te functioneren en als mens het beste uit zichzelf te halen. Dit bevordert de algehele sfeer, de energie, uitstraling en komt uiteindelijk ten goede aan het eindproduct voor de klant.

Een lean office inrichting; verbindend, stimulerend en inspirerend

Geen grote drukke kantoorruimtes waar de telefoons rinkelen en de mensen de hele dag op de zelfde plek zitten, maar stand-up vergaderruimtes voor korte meetings, energyhubs om even op te laden, veel daglicht en het gevoel dat binnen en buiten in elkaar overlopen. De centrale ruimtes waar medewerkers elkaar regelmatig ontmoeten zorgen voor verbinding, maar belangrijk zijn ook de kleine afgeschermde ruimtes om rustig te werken of een (telefoon) gesprek te voeren.

De lean office inrichting heeft als doel de medewerkers zich thuis te laten voelen zodat het werken hen energie en zin geeft waardoor iedereen prettig werkt en niet opgebrand raakt.

Wilt u een lean office laten inrichten?

Burobas heeft ruim ervaring bij het ontwerpen van unieke, inspirerende en moderne kantoorinrichtingen. Bij ons geen geen standaard werkplek die wordt doorgestempeld op de ontwerptafel, maar wij werken samen met u aan een lean office met werkplekken en ruimtes die allemaal een andere uitstraling hebben. Per slot van rekening leidt verandering van omgeving vaak tot inspiratie en nieuwe inzichten.

Een kantoor laten inrichten is een ingrijpende verandering van het bedrijf en wij kijken graag samen met u wat voor uw organisatie het beste is. Elk lean office interieur wordt door ons ontworpen speciaal naar de wensen en behoeftes van uw bedrijf of organisatie. Neem gerust contact met ons op.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!