Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Agile werken, scrum, lean, werkomgeving | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingLean design?

Lean design in de (interieur)architectuur

Bij veel bedrijven en organisaties gaat het roer om en er wordt veel tijd en energie gestoken om op de nieuwe agile manier te gaan werken. Deze nieuwe manier van flexibel sturing geven aan projecten en organisaties vragen ook om een lean design van de werkomgeving. Het doel van agile en lean werken is verspilling tegen te gaan. Dit geld voor de producten en het proces, maar zeker ook voor de werkomgeving en de energie van uw werknemers. Een lean kantoorontwerp richt zich op een optimale manier van werken en bevordert de algehele sfeer en uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

Een lean ontwerp bevat geen overbodigheden, maar is een weldaad aan variatie

Geen standaard kantoorinrichting, want een lean kantoorontwerp wordt op maat gemaakt, waarbij het productie proces of de projecten leidend zijn. Het uitwerken van een lean ontwerp vraagt om goed inzicht in uw organisatie zodat wij de optimale werkomgeving voor u kunnen uitwerken. Als uw medewerkers zich prettig voelen in hun omgeving kunnen zij het beste uit zichzelf halen ten behoeve van uw organisatie of project. Dit zal de algehele werksfeer bevorderen en komt zodoende altijd ten goede van de klant.

Burobas heeft ervaring met het maken van een lean kantoorontwerp

Bij een lean design worden alle aspecten van gezond en prettig werken meegenomen en zorgt de inrichting voor verbinding, stimulans en inspiratie. Bij ons geen doorgestempelde, standaard werkplekken, maar juist diversiteit en energieke ruimtes die van elkaar verschillen, per slot van rekening kan verandering van omgeving weer nieuwe inzichten geven.

Agile werken gebeurt in kleinere teams die regelmatig korte overleggen met elkaar hebben en dat vraagt om aangepaste ruimtes. Stand-up vergaderplekken, centrale ruimtes waar men elkaar regelmatig ontmoet, maar ook kleine cabins waar men afgezonderd en in stilte een telefoongesprek kan voeren. Een werkweek is lang en men brengt soms meer uren op het kantoor door dan thuis, een lean ontwerp zorgt ervoor dat uw medewerkers zich geen grijze muis zullen voelen, maar ze zullen de omgeving veel meer als een thuis ervaren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!