Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Wooninc., De Grijze Generaal, industrieel kantoorontwerp, WIJeindhoven, moswand, groene wand, lunchruimte, ontvangstruimte, kantoorontwerp | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingKantoren coronaproof maken?

Kantoren coronaproof maken: hoe doe je dat?

Het coronaproof maken van kantoor en werkomgeving is op dit moment een vraagstuk van veel mensen. Werkgevers en werknemers zijn zich momenteel erg bewust van de situatie en willen graag aan de slag met praktische oplossingen. De meest voor de hand liggende aanpak bij het kantoor coronaproof maken zijn de bekende hygiëne regels zoals handen wassen, oppervlakken reinigen en anderhalve meter afstand houden. Omdat dit probleem ons bewust maakt van de toekomst kijken wij graag verder dan deze eerste oplossingen met afzetlinten, handgel en plexiglas schermen.

Het kantoor coronaproof maken is werken aan een gezonde werkomgeving; ons specialisme

Laten we vooropstellen dat niemand zich al dé expert kan noemen die kantoren coronaproof kan maken, maar wij houden ons, als ervaren interieurontwerpers voor kantooromgevingen in met name het onderwijs en de zorgsector, al jaren bezig met het nieuwe werken en de gezonde werkomgeving.

Ons specialisme ligt op het gebied van ruimtelijkheid, groene omgeving en vooral ook goede luchtkwaliteit. Wij werken al lang samen met installatieadviseurs op dit gebied en dat zullen wij verder gaan uitdiepen en versterken in onze ontwerpen. Wij voorzien dat bij het coronaproof maken van het kantoor de nadruk nog meer zal komen te liggen op thuiswerken en dat het kantoor meer dan ooit een sociale ontmoetingsplek zal gaan worden waar teams samen komen om te overleggen, vergaderen, elkaar te inspireren en daarna weer op een eigen vaste werkplek of thuis verder zal werken.

Burobas helpt graag bij het coronaproof maken van uw kantoor

De nadruk bij het coronaproof maken van een kantoor ligt voor een groot deel bij de ruimtelijkheid en de schone, hygiënische werkomgeving. Wij hebben als architectenburo en interieurontwerpers ruime ervaring met het nieuwe werken. Zo hebben wij al meerdere ontwerpen gemaakt waarbij scrummen, zoals de korte teambijeenkomsten worden genoemd, een belangrijke vorm van het creatieve werken is geworden. Wij kunnen onze kennis op dit gebied nu goed inzetten om kantoren coronaproof te maken voor de langere termijn. COVID-19 is geen tijdelijk probleem, maar een gegeven wat wij vanaf nu zullen meenemen in de onze ontwerpen, waarbij de nadruk altijd ligt op de gezonde en veilige kantooromgeving.

Op onze website ziet u de door ons gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren en wij kijken graag mee hoe uw huidig kantoor kan worden aangepast. Klaar om duurzame vernieuwingen door te voeren? Ook dan helpen wij u graag verder.

Neem bij vragen gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we uw kantoor coronaproof kunnen maken. Samen op weg naar een veilige en gezonde toekomst!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!