Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

YouWork, innovatief interieur, industrieel interieur, gekleurd interieur, Utrecht | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingKantoorhuisvesting hybride werken?

Hoe de kantoorhuisvesting aan het hybride werken aanpassen?

Wilt u hybride werken invoeren in uw organisatie? Dan kost dit wel wat voorbereiding. Uw werknemers, maar ook uw kantoorhuisvesting is hier niet altijd op gericht. Uw personeel zal moeten wennen aan deze nieuwe situatie, al zal dit voor veel medewerkers geen problemen opleveren. Hybride werken houdt in, dat zij kunnen kiezen om vanuit huis te werken en dit zullen veel medewerkers op prijs stellen. Een belangrijk onderdeel waar u aandacht aan moet besteden, is de kantoorhuisvesting aan het hybride werken aan te passen. Uw kantoorruimtes zullen namelijk flexibel en multifunctioneel ingezet moeten worden.

Een hybride aanpak voor uw kantoorhuisvesting doorvoeren

Waar moet u op letten als u de hybride aanpak voor uw kantoorhuisvesting wilt invoeren? De kantoorhuisvesting is waarschijnlijk nog ingericht volgens de klassieke eisen, waarbij iedere medewerker een eigen vaste werkplek heeft. Dit is door het thuiswerken niet meer van toepassing. U kunt nog steeds individuele werkplekken creëren, maar dit zijn flexibele stilteplekken. Medewerkers zullen vooral naar kantoor komen voor een vergadering, overleg of voor werkzaamheden die gezamenlijk uitgevoerd moeten worden. Bij een hybride aanpak voor de kantoorhuisvesting staan ontmoeting en samenwerking centraal. Met multifunctionele ruimtes, creëert u vergader- en overlegplekken, alsook flexibele stilteplekken voor medewerkers die zich willen concentreren.

Burobas maakt combinatie hybride werken en kantoorhuisvesting mogelijk

Bij hybride werken is de kantoorhuisvesting misschien minder belangrijk geworden voor individuele werkplekken, als ontmoetingsruimte en gezamenlijke werkruimte des te belangrijker. Deze nieuwe functie doorvoeren in de kantoorinrichting is een klus die u niet te licht moet opvatten. U moet namelijk optimale flexibele werk- en overlegruimtes creëren. Burobas helpt u hier graag bij. Wij zijn de interieurspecialist als het om kantoorinrichtingen gaat. Wij gaan altijd uit van een aanpak op maat, waarbij uw wensen en eisen goed worden vertaald in een prachtig ontwerp.

Bent je nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor jullie organisatie kan betekenen? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!