Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Youmeet Utrecht, Yunno, Creative Valley, vergaderomgeving, vergaderruimtes, vergaderruimte | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingKantoor en corona?

Het kantoor en corona; een vraagstuk dat velen bezig houdt

Het werken binnen een kantooromgeving zoals wij altijd hebben gekend, is momenteel danig door elkaar geschud en we moeten zoeken naar nieuwe wegen om te leren om gaan met werken op kantoor en corona. Handenhygiëne en een schone werkplek is voor iedereen duidelijk geworden, maar of de duurzame oplossing voor kantoren en corona ligt bij afzetlinten en plexiglas schotten, daar hebben wij onze twijfels bij. Dat past voor Burobas niet in het concept van een gezonde werkomgeving.

Corona en kantoor; de weg naar een oplossing ligt in het verlengde van onze specialiteit

Omdat het probleem van corona en kantoor nieuw is, durven wij ons geen expert op dit gebied te noemen, maar wij zijn wél al jaren bezig met het ontwerpen van kantoorinrichtingen waarbij gezondheid en welzijn van de medewerkers centraal staat. Wij werken met ruimtelijkheid, prettig licht en veel groene elementen waarbij buiten en binnen in elkaar overlopen zodat mensen zich prettig voelen in de werkomgeving. Uiteraard is schone lucht een belangrijk onderdeel van een corona veilig kantoor en wij werken al vele jaren samen met installatieadviseurs die ons daarbij adviseren en ondersteunen.

Hoe gaan we het probleem rond kantoren en corona het hoofd bieden?

Omdat ons specialisme al ligt op het vlak van de gezonde werkomgeving, zullen wij de door ons gebruikte elementen nog verder uitdiepen. Veel bedrijven zijn de weg naar het nieuwe werken al ingeslagen en dat zien wij als kans om het probleem rond corona en kantoren aan te pakken. Wij voorzien dat het kantoor in de nabije toekomst nóg meer een sociale ontmoetingsplek zal gaan worden. Overleg en teamwerk zal een belangrijk onderdeel blijven van het creatieve proces. Na de vaak korte teamoverleggen, zoals bijvoorbeeld scrumteams werken, gaat daarna iedereen voor zichzelf weer aan de slag met zijn onderdeel of taak. Dit kan op een vaste eigen werkplek, maar nu het thuiswerken zich heeft kunnen bewijzen, zal dit zeker ook vaker op een thuis locatie gebeuren. Deze aanpak zal het probleem rondom het kantoor en corona zeker ontlasten.

Op onze website ziet u projecten die wij, met grote aandacht voor gezondheid en welzijn hebben gerealiseerd. Wij adviseren u dan ook graag hoe u uw kantoor of werkomgeving tijdelijk kunt aanpassen of misschien wel voor de lange duur kunt vernieuwen. Neemt gerust contact met ons op.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!