Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Wooninc., De Grijze Generaal, industrieel kantoorontwerp, WIJeindhoven, moswand, groene wand, lunchruimte, ontvangstruimte, kantoorontwerp | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingKantoor coronaproof maken?

Een corona-proof kantoor is van groot belang voor de toekomst van iedereen

Is ons kantoor corona-proof? Deze vraag zal momenteel bij veel mensen opkomen, zowel bij werknemers als werkgevers. Het kantoor zoals wij kennen, wordt door de komst van het coronavirus ernstig op de proef gesteld.

Wij van architectenburo Burobas staan al jaren bekend om onze interieur ontwerpen voor kantoren waarbij wij de nadruk leggen op een gezonde werkomgeving. Wij kunnen deze opgedane kennis en ervaring nu goed inzetten om kantoren corona-proof te maken. Dit kunnen bestaande kantoren zijn die tijdelijk moeten worden aangepast, maar wij werken ook graag aan totaal nieuwe kantoor ontwerpen.

Het corona-proof kantoor ligt in het verlengde van ons specialisme

COVID-19 is ineens in ons leven opgedoken en niemand kan zich nu al dé expert noemen op het gebied van de corona-proof kantoor inrichting. Wij hebben al vele werkplekken ontworpen waarbij de nadruk ligt op gezond werken. Deze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij nu goed inzetten om verder te werken aan toekomstige corona-proof kantoren. Wij waren al nooit voorstander van doorgestempelde buro’s in de kantoor ontwerpen, maar juist ruimtelijkheid, schone lucht en groene elementen tekenen de door ons ontworpen kantoren.

Hoe maak je kantoren corona-proof?

Dat het punt van handenhygiëne belangrijk is, dat zien we allemaal wel in, maar dat ook de luchtkwaliteit een belangrijk onderdeel is van een gezonde en schone werkomgeving komt nu bovendrijven. Ons specialisme is juíst de gezonde werkomgeving en wij werken voor de luchtkwaliteit dan ook al jaren samen met goede installatieadviseurs en maken wij gebruik van groene wanden met veel echte planten.

Daarnaast is ruimtelijkheid een onderdeel om kantoren corona-proof te maken en ook dat hebben wij al jaren doorgevoerd in onze projecten en ontwerpen.
Op onze website krijgt u een goede indruk van door ons gerealiseerde interieurontwerpen voor onder andere het onderwijs en de zorgsector.

Neemt u gerust contact met ons op en dan kijken wij graag met u naar mogelijkheden om uw kantoor corona-proof te maken.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!