Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGz De Meregaard, EBK, healing environment | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurs GGZ?

Interieurs GGZ

Interieurs GGZ toe aan een make-over? Burobas is uw betrouwbare partner als het gaat om interieuradvies voor de GGZ. Als geen ander beseffen we het belang van de omgeving op het geestelijk welbevinden. Een onrustige ruimte creëert onrust in het hoofd. Een harmonische interieur, zorgt daarentegen voor rust. Uw interieur in de GGZ nemen wij graag onder handen. Daarbij is ook een healing environment belangrijk. Centraal daarin staat het terugdringen van ‘dwang en drang’, waarin de aandacht is gericht op het herwinnen van de eigen regie van de cliënt.

Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen en denken we voortdurend aan het welzijn van de werknemers, bezoekers en eventuele bewoners en cliënten. Wij geven al geruime tijd interieuradvies voor diverse GGZ instellingen in Nederland. Een van onze opdrachtgevers is bijvoorbeeld GGZ Breburg in Tilburg en Breda.

Voorbeelden zien van afgeronde projecten? Dat kan online, maar natuurlijk komen we ook graag langs. Tijdens een persoonlijk gesprek ziet u wat er mogelijk is en daarnaast horen wij ook graag van u wat u belangrijk vindt. Schroom zeker niet en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!