Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerper Helmond?

Interieurontwerper Helmond

Wat vindt u belangrijk bij interieurontwerp? Wilt u een bedrijf inhuren dat mooie meubels voor u uitzoekt en deze op een leuke plek neerzet? Of wilt u aan de slag met een interieurontwerper voor Helmond die met u nadenkt over de beste manier om met het interieur uw eindgebruikers gelukkig te maken? Bij Burobas bent u voor dit laatste aan het juiste adres.

Wij zijn een groep enthousiaste, gepassioneerde mensen die het ontwerpen van interieurs in het bloed hebben zitten. Bij ons gaat het ontwerpen van een interieur verder dan een goede indeling bedenken. Wij willen er voor zorgen dat uw nieuwe interieur uitdraagt wie u bent, wat het DNA van het gebouw is en wie de mensen zijn die uw gebouw gebruiken.

Interieurontwerp voor Helmond

Als u ertoe besluit om met Burobas aan de slag te gaan, dan kunt u er op rekenen dat u met een team gaat werken dat al uw wensen goed op een rij gaat zetten. Daarnaast zijn we altijd nieuwsgierig naar de mensen die uw gebouw gebruiken. We gaan met hen in gesprek om te bekijken hoe zij willen dat het gebouw er uit komt te zien en wat ze daar allemaal willen kunnen doen. We kijken daarbij altijd naar originele manieren om vraagstukken op te lossen en proberen om elk interieur er uniek uit te laten zien. Het moet zogezegd echt bij u en uw organisatie passen.

De ervaren interieurontwerper voor Helmond

BuroBas is een bureau waar ervaren mensen werken die al heel wat ontwerpen op hun naam hebben staan. Ook bij u in de regio zijn we al meerdere keren actief geweest. We hebben bijvoorbeeld het interieur verzorgd van Hogeschool de Kempel in Helmond, waar we onder andere de bibliotheek, de centrale aula en het leerplein van een nieuw aangezicht hebben voorzien. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden met ons door te spreken.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!