Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Gemeente Geldrop-Mierlo, multifunctionele raadszaal | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerp stadhuis?

Interieurontwerp stadhuis

Het is keer op keer bewezen dat een inspirerende werkomgeving leidt tot werknemers die meer van hun werk genieten, minder verzuim, en een beter resultaat. Voor een inspirerend interieurontwerp van stadhuis en gemeentehuis bent u bij Burobas aan het juiste adres. Wij zorgen voor een interieur dat niet alleen uw medewerkers inspireert, maar waar ook uw inwoners graag komen. Als zij hun burgerzaken moeten regelen doen ze dat natuurlijk het liefst op een prettige plek.

Bij Burobas hebben we veel ervaring met het ontwerpen van publieksruimtes en klantontvangstgebieden in openbare en semie-openbare gebouwen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om onze mogelijkheden door te spreken.

Interieurontwerper stadhuis inschakelen

Bij Burobas hebben we veel ervaring met het ontwerpen van een interieur voor stadhuis of gemeentehuis, maar ook met het inrichten van zorginstellingen, kantoren en scholen.

Wij zijn betrokken bij ons werk en onze klanten. We gaan graag in gesprek met medewerkers en gebruikers om zo een duidelijk mogelijk beeld van alle wensen te krijgen. Samen maken we het verschil.

Interieurontwerp voor stadhuis of gemeentehuis

Tegenwoordig willen burgers in hun gemeentehuis en stadhuis het gevoel hebben dat ze van harte welkom zijn. Een goed gemeentehuis of stadhuis is dan ook een huis van en voor de burgers! Medewerkers willen werken op een plek die hen inspireert en waar ze zich thuis voelen. Burobas zorgt er als interieurontwerper voor stadhuis en gemeentehuis voor dat u deze plek krijgt. Wij zorgen dat het interieur van stadhuis en gemeentehuis past bij uw organisatie en uw gemeente. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over onze aanpak.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!