Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Aegon, boardroom, Den Haag | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerp Rotterdam?

Op zoek naar een veelzijdige interieurontwerper voor een locatie in Rotterdam?

Een interieurontwerp lijkt op het eerste gezicht eenvoudig, een bureau hier, stoel daar, passend kleurtje erbij en klaar… Toch heeft een goed functionerend interieur wel wat meer voeten in de aarde. Elk gebouw heeft zijn eigen gebruik, elk bedrijf of organisatie heeft een eigen stijl en zijn de uiteindelijke gebruikers divers. Daarom is elk interieurontwerp waar Burobas zich over buigt uniek, want wij verdiepen ons goed in alle ‘ins en outs’ door samen te werken met en vragen te stellen aan alle betrokkenen. Dat zijn de opdrachtgevers, de uitvoerders, maar ook de bezoekers, medewerkers, klanten of wie de eindgebruikers ook zijn. Ons motto is dan ook: Samen creëren we interieur!

Burobas levert interieurontwerp op maat

In elk interieur dat wij ontwerpen staat de gebruiker centraal. Dat zijn per slot van rekening de mensen die zich in de nieuwe omgeving thuis moeten gaan voelen. Of het nu gaat om een bedrijf, een school, een organisatie, gemeente of zorginstelling, voor elke opdracht gaan we helemaal vanaf het begin aan de slag met een uniek interieurontwerp, toegespitst op de locatie en de eindgebruiker. Dit kan een nieuw project zijn, maar ook een bestaand gebouw of ruimte dat een vernieuwing nodig heeft. Uiteraard kijken we altijd naar duurzaamheid en de eventuele mogelijkheid van hergebruik van bestaande materialen. We gaan graag samen met u aan de slag om tot een passend interieurontwerp voor uw locatie in Rotterdam te komen.

Een uniek interieurontwerp voor uw locatie in Rotterdam nodig?

Burobas heeft al vele projecten naar volle tevredenheid ten uitvoer gebracht. Ons team van enthousiaste en vakkundige architecten zet zich telkens weer voor de volle 100% in om tot unieke interieurontwerpen te komen. Voor ons is een interieurontwerp pas geslaagd als daarbij rekening wordt gehouden met alle betrokkenen en dat uiteindelijk de gebruiker zich thuis voelt in een goed functionerende en gezonde omgeving. Door de hoeveelheid aan voltooide interieurontwerpen hebben we ruime ervaring met project management en zijn we gewend om te werken binnen de gestelde planning en financiële kaders.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige interieurontwerper op maat, dan maken wij graag kennis! Onze gegevens vindt u op de contactpagina.

Wij kijken uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!