Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerp gemeentehuis?

Interieurontwerp gemeentehuis

Het interieur van uw gebouw levert een grote bijdrage aan het welbevinden van de medewerkers. Als er bij het ontwerp van het interieur standaard werk wordt afgeleverd, dan zal de inspiratie ook bij bewoners en werknemers ver te zoeken zijn: aandacht voor het gebouw = aandacht voor uw medewerkers. Burobas onderzoekt het DNA van uw organisatie en vertaalt deze in het gebouw. Burobas is gewend te opereren in complexe projectomgevingen, en heeft veel ervaring met het interieurontwerp van gemeentehuis of stadhuis.

Visitekaartje van uw gemeente

Voor een interieurontwerper voor gemeentehuis of stadhuis is Burobas het aangewezen bureau. Wij ontwerpen uitnodigende en laagdrempelige omgevingen voor burgers en bezoekers, en een inspirerende werkomgeving voor medewerkers.

Burgers en medewerkers moeten zich thuis voelen in ons interieur. Ontmoeten en samenwerken staan centraal in het interieur van gemeentehuis of stadhuis van de hand van Burobas.

Interieurontwerp gemeentehuis

Onze team van ervaren interieurarchitecten gaat met u en uw medewerkers rond de tafel om tot een nieuw interieur voor uw gemeentehuis te komen. Wij nemen daarbij niet alleen al uw wensen in aanmerking, maar kijken ook hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw gemeentehuis een locatie wordt die perfect het DNA van uw gemeente uitstraalt.

Wij zijn betrokken en bevlogen ontwerpers die goed luisteren naar uw verhaal. Onze scherpe blik wenden we dan weer aan om uw wensen perfect om te zetten naar het ideale interieur. Op zoek naar een interieurontwerper voor gemeentehuis of stadhuis? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Samen met u bekijken we dan wat uw wensen zijn en hoe we deze perfect voor u kunnen vervullen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!