Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

ViVa! Zorggroep, Meerstate, Heemskerk, entreegebied | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurconcept?

Interieurconcept

Een interieurconcept moet u aanspreken en helder zijn. Burobas maakt voor uiteenlopende opdrachtgevers verrassende interieurconcepten. We maken interieurconcepten voor instellingen in de zorgsector, maar ook voor onderwijsinstellingen en kantoren. Welk concept werken we voor u uit? Voordat we het concept maken, zijn we benieuwd naar uw input. Deze input komt vanuit de gehele organisatie, wat werkt wel en wat werkt niet? Want samen creëren we interieur.

Een interieurconcept op maat

Na uw input, gaan we aan de slag en maken we een concept op maat. Wij hebben ervaring in de diverse sectoren, en zetten deze ervaring om in een passend interieurontwerp voor uw organisatie. En de inspiratie voor het concept kan vanuit alles ontstaan; bijvoorbeeld uit de omgeving van uw organisatie, uw werkzaamheden, de architectuur van het pand of juist de gebruikers ervan. Altijd uniek en aansluitend op uw organisatie.

Meer weten over de ervaren en gedreven werknemers van Burobas? Zien wie wij tot onze tevreden klanten mogen rekenen? Veel informatie staat online, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek. Neem contact op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!