Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect stadhuis?

Interieurarchitect stadhuis

Een stadhuis is een belangrijke plek in een samenleving. Het is niet alleen het visitekaartje van een stad, maar heeft daarnaast ook een duidelijke sociale functie. Het is een plek waar burgers en medewerkers elkaar ontmoeten. Daarnaast is het ook een plek waar mensen prettig moeten kunnen werken en waar goed vergaderd moet kunnen worden. Burobas is dé interieurarchitect voor stadhuis en gemeentehuis die het DNA van de gemeente vertaalt in uw gebouw.

Architect stadhuis

Bij de inrichting van een stadhuis moet met veel verschillende zaken rekening worden gehouden. Denk daarbij aan functionaliteit, maar vooral ook aan het gevoel dat mensen moeten krijgen bij het binnenkomen in uw stadhuis. De burgers en medewerkers werken samen in een co-creatie. Het gebouw genereert nieuwe samenwerkingen en verbindingen. Het stadhuis werkt als verbindend element en is een belangrijke ontmoetingsplek in uw stad. Burobas heeft veel ervaring met het ontwerpen van ruimtes waarin verbinden en ontmoeten centraal staan.

Interieurarchitect voor uw stadhuis of gemeentehuis

We hebben bij Burobas veel ervaring met het naadloos laten aansluiten van een inrichting op de wensen van de gebruikers. Door de dialoog met hen aan te gaan krijgen we een beter beeld van hoe een gebouw er uit moet komen te zien dan wanneer wij dit van achter onze bureaus bedenken.

Daarom komen wij graag kijken en luisteren binnen uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over wat wij voor u, uw medewerkers en inwoners kunnen betekenen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!