Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Hogeschool Zeeland, HZ cafe, terras, interieurontwerper breda, terras ontwerp, patioterras | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect school?

De interieurarchitect voor uw school

Een inrichting is een belangrijk onderdeel van een school. U wilt toch ook dat de leerlingen of studenten op uw school worden geinspireerd door hun omgeving, maar ook dat ze zich hier op hun gemak voelen. Dan is het belangrijk om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Burobas. Wij hebben namelijk veel ervaring als interieurarchitect die een school een geheel nieuw uiterlijk kan geven. Heden ten dage worden er toch ook andere eisen gesteld aan interieurs van scholen dan vroeger. We nemen graag eens met u door waar in onze ogen een moderne school allemaal aan moet voldoen.

Als interieurarchitect scholen inrichten

Een school moet een plek zijn waar kinderen worden geinspireerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Dit inspireren is natuurlijk vooral ook een taak voor de docenten, maar een inrichting kan daar een wezenlijke bijdrage aan leveren. In een open, aangename inrichting is het namelijk prettiger leren. Daar komt bij dat kinderen heden ten dage niet meer allemaal een heel schooljaar standaard op dezelfde plek zitten en zich alleen maar in hun eigen klas bevinden. Het is nu juist zo dat er op een schooldag ook veel buiten een klaslokaal plaatsvindt. Dan is het goed om ervoor te zorgen dat kinderen zich zowel binnen als buiten hun klas op hun plek voelen.

Voor een schoolgebouw een interieurarchitect inschakelen

Neem gewoon even contact op met Burobas om een keer samen te zitten en de mogelijkheden door te nemen. We vinden het belangrijk om voor u een interieur te ontwerpen waar de kinderen op uw school zich thuis in voelen. Een omgeving die ze inspireert en die ze helpt bij het beleven van een fijne schooltijd. Neem ook vooral eens een kijkje op onze website om hier alvast een indruk te krijgen van eerdere inrichtingen die wij hebben ontworpen. Zo krijgt u wellicht alvast inspiratie voor de inrichting van uw eigen schoolgebouw. U vindt de contactinformatie van onze interieurarchitect voor scholen elders op deze site.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!