Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Aegon, boardroom, Den Haag | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect Rotterdam?

Burobas; de veelzijdige en betrouwbare interieurarchitect voor uw locatie in Rotterdam

Interieurarchitectuur wordt nog wel eens onderschat, maar het is natuurlijk wel hét visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Het is daarom van groot belang dat een interieurarchitect zich bij het maken van een ontwerp goed verdiept in alle ‘ins en outs’ van het gebruik van de locatie en de wensen van de mensen die er werken. Daarom stellen wij altijd vragen aan alle betrokkenen, van opdrachtgever tot eindgebruiker. Wat zijn de speerpunten voor de komende jaren? Hoe kunnen we rekening houden met de veranderende situatie in de toekomst? Dit zijn vragen die de interieurarchitecten van Burobas zullen stellen. Door alles goed in kaart te brengen komen we zo telkens weer tot een uniek ontwerp, passend voor de locatie en waarbij de gebruiker centraal staat.

Interieurarchitectuur met een eigen karakter

Interieurarchitectuur geeft een locatie karakter, net zoals een stad als Rotterdam een eigen karakter heeft. Of u nu op zoek bent naar ruimtelijkheid of huiselijkheid, ons vakkundig team van interieurarchitecten heeft ruime ervaring met diverse kleinere en grotere projecten. Wij hebben onder andere voor de overheid, gemeentes, onderwijsinstellingen en de zorgsector al vele unieke projecten opgeleverd, op bestaande als ook op nieuwe locaties. Voor ons kenmerkt goede interieurarchitectuur zich door eigenheid en stijl, maar misschien nog wel meer door het feit dat het een gezonde omgeving is waar mensen zich prettig voelen en goed kunnen functioneren. De interieurarchitecten van Burobas zetten zich voor elk project weer voor de volle 100% in om tot unieke ontwerpen te komen waarbij de gebruiker centraal staat.

Zoekt u een veelzijdige interieurarchitect voor uw locatie in Rotterdam?

Het team van interieurarchitecten van Burobas is uitermate vakkundig en enthousiast. Zij laten zich voor elk project vol inspireren om telkens weer tot de unieke en goed functionerende interieurontwerpen te komen. De interieurarchitectuur van Burobas is altijd op maat gemaakt, toegespitst op de locatie en de gebruikers. Wij hebben al vele projecten naar tevredenheid opgeleverd waardoor we ruime ervaring hebben opgedaan met project management en we zijn gewend om binnen de gestelde planning en financiële kaders te werken.

Nieuwsgierig geworden of Burobas de juiste interieurarchitect voor uw locatie in Rotterdam is? Op onze website laten we diverse projecten zien die wij voor onder andere overheden, gemeentes en zorginstellingen hebben voltooid. Bij vragen staan wij u uiteraard graag te woord, op de contactpagina vindt u alle gegevens. Wij maken graag kennis en kijken uit naar nieuwe samenwerkingen!

Samen creëren we interieur!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!