Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Gemeente Bergen, De Beeck, ontwerp raadzaal | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect Maastricht?

Burobas; dé veelzijdige interieurarchitect, ook voor Maastricht

Interieurarchitectuur, het lijkt zo simpel, maar pas als alles goed op elkaar is afgestemd zult u zien dat het meer is dan het plaatsen van wat meubels en een bijpassend vloerkleed. Iedere instelling, bedrijf, school of zorginstelling heeft een eigen gebruik, stijl en DNA dat de eigenheid uitstraalt. Als interieurarchitect met jarenlange ervaring op dit gebied weten wij dat het van groot belang is om ons te verdiepen in dat DNA. Zo creëren wij telkens weer unieke interieurontwerpen voor onze opdrachtgevers, volledig afgestemd op de gebruikers en de locatie. Wij trekken geen standaard plannen uit de kast, daarom zien onze ontwerpen er ook nooit hetzelfde uit. Wij zijn als interieurarchitect ook werkzaam in Maastricht.

Op zoek naar unieke interieurarchitectuur voor uw locatie in Maastricht?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De interieurarchitecten van Burobas hebben alle kennis en ervaring in huis om samen met de opdrachtgever tot goed functionerende en karakteristieke interieurarchitectuur te komen. Wij zetten ons voor elke opdracht weer met enthousiasme en nieuwe inspiratie in. Ieder ontwerp is uniek. Dit doen wij door samen met de opdrachtgever goed te kijken naar de wensen, maar ook naar de mensen van de organisatie of het bedrijf. Per slot van rekening zijn het de uiteindelijke gebruikers die zich thuis moeten voelen in het interieur. Ons motto is dan ook: Samen creëren we interieur!

Burobas als betrouwbare interieurarchitect voor uw project in Maastricht

Inspiratie en kennisuitwisseling, dat is de manier waarop wij als interieurarchitect aan de slag gaan. U kunt van onze vakkundige en enthousiaste architecten volledige toewijding verwachten. Burobas ontwikkelt interieurarchitectuur voor zorginstellingen, scholen, bedrijven en kantoren en wij hebben al veel projecten voltooid, ook in Maastricht. We hebben ruime ervaring met project management en zijn gewend om binnen de gestelde planning en financiële kaders te werken. Wij werken graag met u samen aan nieuwe projecten. Neem een kijkje op onze website om een indruk van onze interieurontwerpen te krijgen en bij vragen staan we u graag te woord.
Met Burobas als architect bent u verzekerd van een eindresultaat waar de gebruikers jarenlang plezier van hebben. Samen creëren we interieur!

Benieuwd wat Burobas als interieur architect voor uw locatie in Maastricht zou kunnen betekenen?
U vindt onze gegevens op de contactpagina, wij maken graag kennis!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!