Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Stichting Woonpartners, hergebruik en duurzaam, Helmond | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect Helmond?

Interieurarchitect Helmond

Als u op zoek gaat naar een interieurarchitect voor Helmond, dan is het van groot belang dat u van tevoren een lijstje maakt met uw wensen en eisen. Aan de hand hiervan kunt u bekijken welke interieurarchitect voor Helmond het beste bij u past.

We raden u dan aan om Burobas in uw overwegingen mee te nemen. We hebben ervaring met interieurarchitectuur in Helmond, en hebben daar onder andere Hogeschool de Kempel van een nieuw interieur voorzien. De studenten van deze school zijn gelukkig in hun nieuwe omgeving, dit willen we ook bereiken voor u en uw eindgebruikers. Samen met u bekijken we wat u voor ogen heeft met een nieuw interieur, waarna wij ons best gaan doen om u te verrassen met een ontwerp dat uw verwachtingen ver overstijgt.

Meer dan alleen een nieuw interieur

Het ontwerpen van een nieuw interieur is op zich niet heel erg moeilijk. Je koopt een paar leuke meubels, strijkt een leuk kleurtje op de muren en klaar ben je. Het is echter een heel ander verhaal als u wil dat het nieuwe interieur bij uw organisatie past. U heeft namelijk te maken met eindgebruikers die inspiratie willen kunnen halen uit uw gebouw en die het prettig willen vinden om in uw gebouw te zijn.

Dit gaat op voor de studenten van Hogeschool de Kempel, maar natuurlijk ook voor de vele andere organisaties waar wij al mee hebben samengewerkt. Of u nu een zorginstelling laat draaien, of werkzaam bent op een school of kantoor, Burobas gaat voor u aan de slag om een interieur te maken dat bij u past.

Meer info over onze interieurarchitect voor Helmond

We raden u aan om eens een kijkje te nemen op onze website als u meer te weten wil komen over ons bedrijf, maar ook als u voorbeelden wil zien van projecten die we door de jaren heen hebben uitgevoerd. U vindt hier ook onze contactinformatie, zodat u een vrijblijvende afspraak met ons kunt maken.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!