Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect gemeentehuis?

Interieurarchitect gemeentehuis

Als u vindt dat het interieur van uw gemeentehuis aan een verbouwing toe is, neem dan contact op met Burobas. Met onze ervaring als interieurarchitect voor gemeentehuis of stadhuis kunnen we u helpen aan een gebouw waarvan u voelt dat het weer helemaal bij uw gemeente past!

Bij Burobas werken architecten, interieurarchitecten, grafisch ontwerpers en tekenaars die in een creatieve sfeer samenwerken en luisteren naar uw verhaal. Ons bevlogen team kan uw ideeën en wensen omzetten naar het perfecte interieurontwerp. Als architect voor gemeentehuis en stadhuis maken wij van uw gebouw een plek waar uw inwoners en medewerkers zich thuis voelen.

Interieurvormgever gemeentehuis

Het belang van een goed ontwerp van het interieur van uw gemeentehuis mag niet onderschat worden. Per slot van rekening is het gemeentehuis het visitekaartje van uw gemeente. Wat wil ik uitstralen als gemeente? Wat zijn onze speerpunten voor de komende jaren? Hoe willen wij nu werken, en hoe kunnen we rekening houden met een veranderende situatie in de toekomst? Allemaal vragen die Burobas aan u en uw medewerkers gaat stellen. De medewerkers van Burobas nemen de eigenheid van uw gemeente onder de loep en distilleren hier het DNA uit. Er wordt daarbij in de uitwerking altijd rekening gehouden met de wensen van de gebruikers van het gebouw.

Architect gemeentehuis

Neem vandaag nog contact met ons op als u vindt dat uw gemeentehuis aan een nieuw interieur toe is. Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn, wat de speerpunten zijn van uw gemeente, en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de processen in het gemeentehuis gestroomlijnd lopen. U wilt toch ook dat iedereen met plezier in uw gemeentehuis binnenloopt, of dit nu is om te werken, of om burgerzaken te regelen? Burobas kan dit allemaal voor u verzorgen! Wij spreken graag alle mogelijkheden met u door!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!