Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Viggo, interieur flexkantoor, glazen wanden kantoor, interieurarchitect Breda, interieurontwerper Den Bosch | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect Breda?

Interieurarchitect Breda

Het interieur van het gemiddelde kantoor is door de jaren heen sterk veranderd. Door de toegenomen flexibiliteit van het hedendaagse werken is het helemaal niet meer nodig om een al te strikte indeling van een gebouw meer aan te hangen. Werknemers die in hun eigen kamertje aan een computer zijn gekluisterd? Dit is een achterhaald concept dat gelukkig steeds meer en meer uit het kantoorbeeld aan het verdwijnen is.

Openheid en inspirerende omgevingen komen steeds meer en meer in schwung. Logisch natuurlijk, want de mogelijkheden om een inrichting tegenwoordig zo aantrekkelijk mogelijk te maken zijn momenteel eindeloos. Bij Burobas weten we als interieurarchitect voor Breda als geen ander hoe je een werkomgeving maakt waar mensen graag werken en zich thuis voelen. We gaan hiermee ook graag voor u aan de slag.

De interieuradviseur voor Breda

Voor interieuradvies in Breda bent u bij Burobas op de juiste plek aangekomen. Als u een kijkje neemt op onze website, dan ziet u hier een groot aantal voorbeelden staan van projecten die we net hebben afgerond, of waar we nog mee aan het werk zijn. We vinden het belangrijk dat u ziet hoe wij te werk gaat, zodat u er een goed gevoel bij krijgt als u ons bedrijf voor uw inrichting in gaat schakelen. We willen u daarbij aanraden om van tevoren alvast eens na te denken over wat u wilt bereiken met uw nieuwe inrichting. Als u gewoon een nieuwe look wil in uw kantoor of ander soort gebouw, dan volstaat het om een paar nieuwe meubels te kopen en deze leuk neer te zetten. Maar als u echt een omgeving wil zien waar mensen zich thuis voelen en geïnspireerd worden tot grootse prestaties, dan is BuroBas de aangewezen interieuradviseur voor Breda.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!