Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Ipse de bruggen, Nieuwveen, mulitfunctioneel centrum | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies VGZ?

Interieurontwerp voor de VGZ; benadruk identiteit en niet de beperking

Het interieur voor de VGZ moet aan vele eisen voldoen, maar een goed interieurontwerp kan een wereld van verschil betekenen voor de bewoners en gebruikers. Of zij er nu voor korte duur of een langere periode verblijven, een ‘thuis’ gevoel is van groot belang. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een juist afgestemd interieur voor de VGZ kan bijdragen aan het welzijn van de bewoners en geagiteerd of ongewenst gedrag kan verminderen. Uiteraard staat veiligheid voorop, maar het interieur voor de VGZ hoeft niet stigmatiserend over te komen. Het is belangrijk om de identiteit van de bewoners te benadrukken in plaats van hun beperking. Door het interieurontwerp goed af te stemmen op de doelgroep zullen bewoners, gebruikers maar ook familieleden en vrienden er graag verblijven. Maatwerk is daarom van groot belang.

Interieuradvies voor de VGZ op maat

De interieurarchitecten van Burobas gaan voor elke opdracht grondig te werk en beginnen helemaal aan het begin. Door met alle betrokkenen te praten en hun wensen en voorkeuren in kaart te brengen komen wij telkens weer tot een uniek interieuradvies op maat, ook voor een interieurinrichting voor de VGZ. Een interieur weerspiegelt de identiteit van de bewoners, zij zijn per slot van rekening geen gasten maar het is hún thuis. Door het voorleggen van afgestemde keuzes voor kleuren van bijvoorbeeld gordijnen in samenhang met de bekleding of meerdere voorstellen te presenteren hoe een ruimte kan worden ingericht, hebben bewoners een eigen inbreng. Deze voorgelegde keuzes zijn uiteraard afgestemd op de beperkingen en het gebruik van de betreffende bewoners, waarbij zeker niet voorbij wordt gegaan aan de veiligheid, de mogelijkheid voor makkelijk onderhoud en robuustheid van de gebruikte materialen.

Burobas ontwerpt interieur voor de VGZ waarbij de gebruiker centraal staat

Als wij een interieuradvies voor de VGZ opstellen staat het welzijn van de bewoners en gebruikers centraal, maar houden we uiteraard de eisen van u als opdrachtgever scherp in de gaten. Door onze jarenlange ervaring zijn we bekend met project management en gewend om binnen de gestelde tijd en financiële kaders te werken. Op onze website laten we meerdere door ons gerealiseerde projecten zien. Of het nu gaat om scholen, gemeentes of zorginstellingen; bij Burobas staat de gebruiker centraal! Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor uw project kunnen betekenen? U vindt onze gegevens op de contactpagina. Wij kijken uit naar nieuwe samenwerkingen!

Samen creëren we interieur!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!