Interieuradvies Tilburg

 

Het belang van een goed interieur mag nooit onderschat worden. Het gevoel in een gebouw moet goed zijn, zeker als daar veel mensen binnen en buiten lopen. Denk bijvoorbeeld aan een zorginstelling waar vele mensen al dan niet permanent verblijven. Deze mensen moeten zich in hun omgeving prettig voelen, het gevoel hebben thuis te zijn, terwijl er daarnaast ook aandacht moet zijn voor de zorgmedewerkers. Deze moeten alle faciliteiten om hun werk te kunnen doen bij de hand hebben, terwijl dit niet het gevoel van het gebouw teveel in de weg moet zitten.

Dit gaat natuurlijk in meer of mindere mate ook op voor een schoolgebouw, of voor een kantooromgeving. Bij Burobas werken mensen die u interieuradvies in Tilburg kunnen geven, dat niet alleen gebaseerd is op kennis, maar ook op passie voor zowel ontwerpen als de mensen die van de ontwerpen gebruik gaan maken.

 

info@burobas.com
T: (+31)40 290 85 88

GGZ Breburg Jan Wierhof Tilburg, high intensive care, healing environment, interieuradvies tilburg, interieurarchitect tilburg, gangbeeld, gang ggz | Burobas
Gemeente Hilvarenbeek, gemeentehuis, interieur voor kantoor, interieuradvies tilburg, wachtzit, leestafel gemeentehuis | Burobas

De interieuradviseur voor Tilburg

 

U bent op zoek naar een interieuradviseur, maar u wil dan niet werken met een bedrijf dat zomaar wat meubels in een omgeving neerzet. Wij denken samen met u na over de manier waarop een gebouw gebruikt gaat worden, over de eindgebruikers en wat hun wensen zijn op dit gebied. Een interieuradviseur kan een fantastisch idee hebben, maar als dit niet binnen het DNA van een bepaalde omgeving past, dan zal niemand daar gelukkig van worden. Bij Burobas begrijpen we dit. Bij ons werken mensen die ervaring hebben met interieuradvies voor Tilburg, maar die vooral ook begrijpen dat de eindgebruikers gelukkig moeten zijn in hun omgeving.

Meer weten over onze interieuradviseur voor Tilburg?

 

Wij hebben in de regio Tilburg al meerdere projecten afgerond. U kunt daarbij onder andere denken aan het gebouw Jan Wierhof van GGZ Breburg in Tilburg. Wij vertellen u graag over deze en andere projecten waar we aan werken of gewerkt hebben, maar praten met u nog liever over hoe we van uw eigen project een groot succes gaan maken! Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

GGZ Breburg Jan Wierhof Tilburg, interieurs ggz, interieuradvies tilburg, patiëntenkamer, patiëntenkamer ggz | Burobas

Samen creëren we interieur in Tilburg