Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Letec, behandelkamer, behandelruimte, interieur kliniek, interieur ziekenhuis, behandelbank | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieur ziekenhuis?

Interieur ziekenhuis

Het interieur van een ziekenhuis onbelangrijk? U weet wel beter. Het is inmiddels wijdverbreid bekend bij zorgprofessionals dat het ziekenhuis interieur een bijdrage levert aan het welzijn van de patiënten. In een aangenaam, vertrouwd en prettig interieur voelen mensen zich positiever en energieker. Op die manier draagt een natuurlijke ziekenhuisomgeving bij aan een zo snel mogelijk herstel en een zo prettig mogelijk verblijf.

Gaat u het interieur van uw ziekenhuis aanpakken? Burobas heeft jarenlange ervaring. Het ziekenhuis interieur maken we eigentijds, zonder dat u uw identiteit verliest. Het interieur van het ziekenhuis speelt ook een rol bij het herstel van mensen.

Wilt u ervaren wat wij bedoelen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. We nemen de tijd voor uw wensen en geven graag antwoord op al uw vragen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!