Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Ipse de bruggen, Nieuwveen, mulitfunctioneel activiteitencentrum, marktplein | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieur voor verstandelijk gehandicapten?

Interieur voor verstandelijk gehandicapten met persoonlijk karakter

Een interieur weerspiegelt de identiteit van de bewoner, daarom is een goed afgestemd interieurontwerp voor verstandelijk gehandicapten van groot belang. Het kan een wereld van verschil betekenen voor het ‘thuis’ gevoel van de bewoners. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het ‘thuis’ gevoel geagiteerd en ongewenst gedrag kan verminderen. Ook familie en vrienden komen er met plezier op bezoek. Het interieur voor verstandelijk gehandicapten moet goed op de persoonlijke voorkeuren worden afgestemd, rekening houdend met de beperkingen, maar zonder dat het stigmatiserend werkt. Ons inziens is een interieurontwerp voor de woon- en verblijfomgeving voor verstandelijk gehandicapten pas geslaagd als het persoonlijkheid uitstraalt en de gebruiker centraal stelt.

Interieurontwerp voor verstandelijk gehandicapten; functioneel met persoonlijke touch

Het interieur voor verstandelijk gehandicapten moet aan verschillende voorwaarden voldoen, maar wij kijken ook naar de persoonlijke voorkeuren van de bewoners en gebruikers. Wij trekken geen standaard interieurontwerp voor verstandelijk gehandicapten van de plank, maar gaan 1 op 1 in gesprek met alle betrokkenen, familie, begeleiders, bewoners en de opdrachtgever. Zo brengen we allereerst goed in kaart wat de persoonlijke voorkeuren en wensen zijn en de mogelijkheid om deze mee te nemen met de gestelde eisen aan het materiaal en de veiligheid. De bewoners kunnen we verschillende keuzeopties voorleggen voor het plaatsen van de meubels of hen laten kiezen uit goed op elkaar afgestemde kleurpaletten voor bekleding en gordijnen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de beperkingen van de bewoners en de benodigdheden en werkomstandigheden van de begeleiders. Dankzij deze samenwerking komen we tot een goed functionerend interieurontwerp waar verstandelijk gehandicapten en hun begeleiders zich thuis zullen voelen.

Burobas levert interieuradvies voor verstandelijk gehandicapten vanuit het oogpunt van de gebruikers

Doordat we grondig te werk gaan bij het opstellen van een interieuradvies voor verstandelijk gehandicapten, is elk interieurontwerp uniek en bezien vanuit het oogpunt van de gebruikers. Hun persoonlijke inbreng nemen wij mee in het interieurontwerp. Uiteraard verliezen wij de eisen van u als opdrachtgever niet uit het oog en houden we rekening met veiligheid, robuustheid, het onderhoud en de duurzaamheid van de materialen. Bescherming op wanden is belangrijk, maar zullen ervoor zorgen dat dit huiselijk werkt en geen stigmatiserende indruk geeft. Onze enthousiaste en ervaren interieurarchitecten hebben al vele projecten voltooid en zijn bekend met project management en het werken binnen de gestelde planning en financiële kaders. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor uw locatie en mensen kan betekenen? Op de contactpagina vindt u onze gegevens. Wij maken graag met u kennis.

Samen creëren we interieur!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!