Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieur monument?

Interieur monument

Interieur monument vernieuwen? Het interieur van een monument dient een organisch geheel te vormen met het gebouw. Veranderingen dienen plaats te vinden met grote zorg en aandacht voor het monument.

Maar dat betekent niet dat er niets mag veranderen in een monument. Onze interieurarchitecten houden rekening met de monumentale waarden. De interieurarchitectuur voor uw monument wordt zorgvuldig bepaald samen met onze ervaren adviseurs.

Welk interieur vindt u voor het monument het meest geschikt? Welke monumenten vindt u inspirerend? We horen het graag, zodat we een goed interieuradvies kunnen geven. Ieder monument verdient de aandacht van een professional. Burobas is een creatief bureau, dat luistert naar uw wensen en alle expertise in huis heeft voor een mooi resultaat. Meer weten? Bekijk de site of neem contact op met één van onze medewerkers!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!