Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Emergis Kloetinge, wachtruimte, wachtzit, houten latten | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichting Interieur medisch centrum?

Interieur medisch centrum

Is het interieur medisch centrum toe aan vernieuwing? Dan is het tijd voor een interieuradvies passend bij uw organisatie. Burobas heeft als interieurarchitect al menig kliniek voorzien van een nieuw ontwerp. Natuurlijk wilt u dat het duurzaam, eigentijds en aantrekkelijk is voor bezoekers. En natuurlijk is het belangrijk dat de medewerkers zich prettig voelen.

Bij het getoonde voorbeeldproject hiernaast is de sfeer ingetogen en aards van karakter, wat terug te zien is in kleurgebruik van de verschillende ruimtes. Ook in de toepassing van natuurlijke materialen, zoals bamboe. Dit materiaal komt onder andere terug in de balie en kasten. Door de combinatie van kleuren en materialen geeft het een gevoel van rust, wat bijdraagt aan de behandeling van de klachten. Ook is er rekening gehouden met de verlichting in de kliniek, zodat deze ook bijdraagt aan het herstel. We houden rekening met een healing environment.

Welk interieur past bij uw organisatie? Hoe houdt u rekening met alle doelgroepen en blijft u binnen uw budget? Er zijn vele mogelijkheden. Een virtueel voorproefje krijgt u online op deze website bij onze referenties. Liever direct goed interieuradvies? Ook dat kan. Neem contact op met Burobas: onze interieurarchitecten staan voor u klaar!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!