Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

UMC Utrecht, EBK's Extra Beveiligde Kamers | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingIntensive care inrichting?

Intensive care inrichting

Als het op de inrichting van een intensive care afdeling aankomt, dan zijn er vele zaken om rekening mee te houden. Er moet door de inrichter goed worden gekeken wat er allemaal nodig is in de inrichting, waarbij sfeer en stijl ook goed moeten zijn aangepast op de functie van de ruimte. Op het gebied van een intensive care inrichting bent u bij Burobas aan het juiste adres. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar de perfecte inrichting van uw intensive care inrichting. We hebben veel ervaring met het inrichten van dit soort ruimtes, maar ook met andere ruimtes in ziekenhuizen, instellingen en andere publieke gebouwen.

Een intensive care inrichten

Bij Burobas werken we graag samen met onze opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om elkaar te inspireren, waardoor de beste ontwerpen kunnen ontstaan. Als wij dan ook met u samenwerken, dan willen wij er graag voor zorgen dat het uiteindelijke ontwerp helemaal aansluit op uw wensen. De wensen op het gebied van een intensive care inrichting zijn natuurlijk heel specifiek. Een inrichting van een intensive care unit moet aan een groot aantal eisen voldoen. De ruimte moet functioneel zijn, maar ook rust bieden voor de familie en vrienden van de mensen die op deze afdeling liggen.

Meer weten over de inrichting van intensive care afdelingen?

We gaan graag eens met u om tafel zitten om al uw wensen met u door te nemen. Als wij een intensive care inrichten, dan is dit een proces waarbij we u constant op de hoogte houden van de vorderingen. Per slot van rekening is dit niet zomaar een ruimte en moet de inrichting op alle mogelijke gebieden helemaal kloppen. Bij Burobas kunt u rekenen op aandacht voor detail en zicht op het grote plaatje. We hopen dan ook van u te horen als u een intensive care afdeling heeft die ingericht moet worden.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!