Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Ipse de bruggen, Nieuwveen, mulitfunctioneel activiteitencentrum, keuken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInrichting verstandelijke gehandicaptenzorg?

Het belang van een juiste interieurinrichting voor de verstandelijk gehandicaptenzorg

Het interieur weerspiegelt de identiteit van een organisatie, bewoner of gebruiker. Daarom is het van groot belang dat dit goed is afgestemd op de mensen die er uiteindelijk gebruik van gaan maken. Er is veel onderzoek gedaan naar hoe interieurinrichting voor de verstandelijk gehandicaptenzorg kan bijdragen aan het welzijn van de bewoners. Het is gebleken dat een ‘thuis’ gevoel van groot belang is. Als zij zich thuis en op hun gemak voelen kan dat geagiteerd of ongewenst gedrag verminderen. Hierdoor hoeven de begeleiders hen minder gerust te stellen of te kalmeren, wat een normaal dagritme zal bevorderen. Bovendien zullen familie en vrienden het ook als een thuis ervaren en er graag op bezoek komen. Burobas stelt interieuradvies voor de verstandelijk gehandicaptenzorg op, met inrichting die is afgestemd op de gebruikers.

Inrichting advies voor de verstandelijk gehandicaptenzorg met oog voor de gebruikers

Om een ‘thuis’ gevoel te creëren is het belangrijk de bewoners en gebruikers te betrekken bij de besluiten omtrent de inrichting van een ruimte in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Burobas gaat daarom 1 op 1 in gesprek met alle betrokkenen en stelt zo een passend en op maat gemaakt inrichting advies voor. Zo kunnen wij, nadat alle voorkeuren en eisen die gesteld worden aan de materialen en meubels zijn bekeken, een aantal vastgestelde keuzeopties aan de bewoners voorleggen. Zij kunnen dan naar eigen voorkeur kiezen uit bijvoorbeeld op elkaar afgestemde kleurpaletten voor bekleding en wanden of verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van meubilair. Deze keuzeopties maken dat een bewoner zijn eigen plekje mee kan inrichten waarbij toch alle vereiste aspecten in de gaten worden gehouden. De huiselijkheid is belangrijk, maar uiteraard verliezen wij ook de optimale omstandigheden voor begeleiders, zoals vrij zicht op de ruimtes, niet uit het oog.

Interieur advies voor verstandelijke gehandicaptenzorg met inrichting op maat

Burobas gaat grondig te werk bij het opstellen van een interieur advies, waarbij de voorkeuren en eisen van alle betrokkenen in kaart worden gebracht. Wij leveren geen eenheidsworst en geen stigmatiserende ontwerpen, maar zorgen voor persoonlijke en huiselijke sferen waarbij uiteraard veiligheid, onderhoudsmogelijkheden, robuustheid en duurzaamheid van de gebruikte materialen niet uit het oog worden verloren. Bij ons inrichting advies voor de verstandelijk gehandicaptenzorg staat de gebruiker centraal, maar houden wij uiteraard scherp oog voor de eisen van u als opdrachtgever. Wij hebben veel ervaring opgedaan met alle door ons voltooide projecten en zijn daardoor bekend met project management en het werken binnen gestelde planning en financiële kaders. Wij stellen graag een advies op voor de interieur inrichting voor uw locatie. Bent u benieuwd naar wat Burobas voor u kan betekenen? U vindt onze gegevens op de contactpagina. Wij kijken uit naar nieuwe samenwerkingen.

Samen creëren we interieur!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!