Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Emergis Ithaka Kloetinge, circulariteit, duurzaamheid, ggz, de straat | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInrichting GGZ?

De beste inrichting voor de GGZ

Bij het inrichten van een GGZ-instelling moet er goed gekeken worden naar hoe deze inrichting wordt verzorgd. Wat zijn de specifieke wensen voor de inrichting van deze GGZ instelling? Wij luisteren niet alleen maar naar uw ideeën, maar dragen daarbij ook onze eigen suggesties aan. We hebben vele jaren ervaring met het inrichten van een groot aantal verschillende gebouwen, hier behoren ook GGZ-instellingen toe. De ervaring op het gebied van GGZ architectuur nemen we graag mee om ervoor te zorgen dat u straks ook een inrichting heeft die helemaal aansluit op uw wensen, maar ook op die van uw patiënten.

Een GGZ inrichting op maat

We vinden het belangrijk dat u helemaal tevreden bent over de inrichting voor uw GGZ instelling. We nemen met u dan ook een breed scala aan verschillende onderdelen van de inrichting door. We hebben het dan bijvoorbeeld over de kleuren die gebruikt worden. Kleur is een belangrijke sfeerbepaler. Kleur kan bijdragen aan een warme, of juist een vrolijke sfeer. Het is dan goed om alle mogelijkheden op dit gebied eens met ons door te nemen. Maar we hebben het dan ook over zaken als gebruikte materialen, de duurzaamheid van een gebouw (onmisbaar!) en eventuele toepassing van beplanting.

Meer weten over de ideale architectuur voor GGZ?

Bel ons op om een afspraak met ons te maken en al onze mogelijkheden door te nemen. We gaan graag eens samen met u bekijken wat voor ideeën er allemaal op tafel liggen en hoe hier de beste uit geselecteerd kunnen worden. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de GGZ inrichting die wij voor hen ontwerpen. Per slot van rekening zijn dit plekken waar mensen alle steun nodig hebben die ze kunnen krijgen. Een goed uitgebalanceerde inrichting kan hier een hele positieve impuls aan geven. Neem gerust contact met ons op.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!