Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Gemeente Geldrop-Mierlo, multifunctionele raadszaal | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInrichting gemeente?

Welke inrichting is het meest geschikt voor de gemeente?

Bent u werkzaam bij een gemeente en wilt u graag eens met een specialist op het gebied van inrichting om tafel? Wellicht heeft u wensen voor het gemeentehuis, maar het kan natuurlijk ook dat u voor een ander gebouw van de gemeente op zoek bent naar een nieuwe inrichting. Neem hiervoor dan gewoon even contact op met Burobas. We hebben mensen in dienst die graag eens met u om tafel gaan om alle mogelijkheden op dit gebied met u door te nemen. We hebben vele jaren ervaring, met het inrichten van een groot aantal verschillende gebouwen. Deze ervaring nemen we ook graag eens met u door. Ook op het gebied van architectuur voor de gemeente wisselen we graag eens met u van gedachten.

Architectuur en inrichting voor uw gemeente

Met een goede inrichting of architectuur is het mogelijk om een enorme stempel te drukken op sfeer en stijl van een gebouw. Dit is natuurlijk logisch, maar hoe zorgt u er dan voor dat uw gebouw de juiste inrichting krijgt? Hoe bereikt u een sfeer of stijl die aansluit op het gevoel dat u hiermee wilt oproepen? We gaan hiervoor graag eens met u om tafel. U vertelt ons wat uw ideeën zijn, wij spelen hier op in en komen met onze eigen suggesties. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat u een inrichting krijgt die op uw wensen aansluit.

Meer weten over de beste inrichting voor uw gemeente?

Als het op architectuur en inrichting voor uw gemeente aankomt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We staan klaar om u te helpen met het verzorgen van een inrichting op maat. We spelen hierbij graag met kleuren, materialen en bijvoorbeeld ook beplanting. Dit alles om de sfeer te bereiken waar u naar op zoek bent. Maak een afspraak met ons om dit eens goed met ons door te nemen. Of neem vast een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van wat wij u allemaal te bieden hebben. Hier staan vele voorbeelden van eerdere inrichtingen en architectuur die wij hebben verzorgd. Neem gerust contact met ons op.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!