Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

UMC Utrecht, EBK's Extra Beveiligde Kamers | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInrichting geestelijke gezondheidszorg?

De beste inrichting voor de geestelijke gezondheidszorg

Bent u op zoek naar een interieurdesigner die ervaring heeft met het verzorgen van een inrichting voor de geestelijke gezondheidszorg? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Burobas allemaal te bieden hebben. Bij ons vindt u ervaren, gedreven designers die weten wat er belangrijk is bij een inrichting van een gebouw. We hebben voor heel wat verschillende opdrachtgevers voor designs gezorgd, waarbij we ook in de gezondheidszorg al heel wat ervaring hebben opgedaan. We hebben duidelijke ideeen over wat er allemaal nodig is bij het verzorgen van architectuur voor de geestelijke gezondheidszorg.

Aan de slag met architectuur voor de geestelijke gezondheidszorg

Er worden aan een inrichting binnen de geestelijke gezondheidszorg natuurlijk specifieke eisen gesteld. Dan is het belangrijk om hier als designers ook goed rekening mee te houden. We gaan graag eens met u om tafel zitten om uw wensen met u door te nemen. Uiteraard kunnen we hierbij ook rekening houden met de specifieke wensen van de mensen die bij u in de inrichting zitten. Wat uw wensen op dit gebied ook maar zijn, wij houden er rekening mee. We houden hierbij altijd goed rekening met zaken als duurzaamheid, kleur- en materiaalgebruik en daglichttoetreding.

Meer weten over de ideale inrichting voor de geestelijke gezondheidszorg?

Indien u eens met ons wilt sparren over wat er allemaal mogelijk is bij een inrichting, dan gaan we graag met u om tafel. Samen bekijken we dan uw wensen en de zaken die wij bij eerdere opdrachten binnen de geestelijke gezondheidszorg hebben meegenomen. We vinden het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Wij willen een omgeving creeren waar iedereen zich prettig binnen voelt en waar uw patienten het beste in kunnen functioneren. Op onze website vindt u voorbeelden van eerdere inrichtingen die wij hebben gemaakt.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!