Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Farmaceut, agile manier van werken, Woerden | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingHybride werken voordelen?

Wat zijn van hybride werken de voordelen?

Het hybride werken houdt in dat u bepaalde werkzaamheden niet meer noodzakelijkerwijs op kantoor uitvoert. Dit gaat om werkzaamheden die vooral digitaal uit te voeren zijn. Thuiswerken ligt dan voor de hand, maar in principe kan het op iedere locatie waar u maar een goede internetverbinding heeft. Dit is één van de grootste voordelen van hybride werken. U bent niet meer verplicht om dagelijks op kantoor aanwezig te zijn. Verder heeft hybride werken meer voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Medewerkers kunnen hun tijd beter indelen, zodat er een betere balans is tussen werk en privé. Werkgevers kunnen weer besparen op diverse kosten doordat hun kantoor minder wordt gebruikt.

Het voordeel voor hybride werken doorvoeren in uw kantoor

Het voordeel van hybride werken moet u natuurlijk ook letterlijk doorvoeren in uw fysieke kantoor. De ruimte wordt veel minder gebruikt, nu veel medewerkers veel thuiswerken. Er zit ook een nadeel aan het hybride werken en dat is dat er veel minder persoonlijke interactie en contact is tussen de werknemers. Uiteraard kan dit digitaal, maar dit blijft anders dan een fysieke ontmoeting. Het kantoor kan hier een bijdrage in leveren, zodat u van een nadeel een voordeel van het hybride werken maakt. Het kantoor wordt meer een ontmoetingsplek voor collega´s. Hier kunt u overleggen en vergaderen met collega´s of zich terugtrekken in een stilte- of belruimte om geconcentreerd te werken. Strak in het stramien van een vaste werkplek is verleden tijd, volledige flexibiliteit staat centraal.

Burobas helpt bij het invoeren van hybride werken en de pluspunten hiervan

Wilt u hybride werken en de pluspunten hiervan implementeren in uw kantoor, dan kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken. Sterker nog, uw kantoorinterieur klaarmaken voor het hybride werken vergt een nauwgezet plan. Schakel hiervoor Burobas in. Wij zijn interieurspecialisten en kunnen ook uw kantoor klaarmaken voor de toekomst. Bespreek met ons uw wensen en eisen en onze interieurontwerpers gaan aan de slag om een prachtig ontwerp te maken. Wij begeleiden u van het ontwerp tot de oplevering, geheel volgens een op maat gemaakt plan.

Bent je nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor jullie organisatie kan betekenen? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!