Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Farmaceut, agile manier van werken, Woerden | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingHybride werken trend?

Hybride werken is de trend

Hybride werken is een term die u steeds vaker zult horen. Sterker nog, hybride werken is een trend geworden. Maar wat houdt hybride werken in? Hybride werken is ontstaan uit de behoefte en de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Het is een combinatie tussen werken vanuit huis én werken op kantoor. Hierbij krijgt de medewerker veel vrijheid om te bepalen welke werkzaamheden vanuit huis kunnen worden uitgevoerd en welke vanuit kantoor. Hybride werken houdt een cultuuromslag in. Medewerkers moeten leren werken vanuit huis en uiteraard ook de mogelijkheden hiervoor hebben. De functie van de kantoorruimtes zal door hybride werken veranderen.

Doet u mee aan het nieuwe hybride werken?

Er zijn bedrijven die gemakkelijk met de laatste trends meegaan, maar sommige bedrijven zijn wat meer behouden. Misschien dat u niet voorzien had om het nieuwe hybride werken snel door te voeren? Veel bedrijven zijn tijdens de covid-19 periode noodzakelijkerwijs versneld overgeschakeld op het nieuwe hybride werken. Dit heeft natuurlijk dusdanig snel en onverwachts plaatsgevonden, dat u nog niet alle veranderingen in de organisatie hebt kunnen verwerken. Zo heeft het nieuwe hybride werken grote invloed op de inrichting van het kantoor. Termen die een hybride interieur kenmerken zijn flexibiliteit, multifunctioneel en tijd- plaatsonafhankelijk werken.

Burobas helpt u met de trend van hybride werken

Heeft u moeite om met de trend van hybride werken mee te komen? Het is ook een hele omslag, waarbij u uw medewerkers meer zelfstandigheid en vertrouwen geeft. Het eerste waar u voor moet zorgen is een cultuuromslag, zodat uw werknemers deze nieuwe trend omarmen. Vervolgens zullen er ook uiterlijke veranderingen moeten plaatsvinden. Uw kantoor is waarschijnlijk niet op hybride werken ingericht. Laat Burobas u hierin adviseren. Wij maken van uw kantoor een dynamische en flexibele ontmoetingsplek, waarbij samenwerken centraal staat in een prettige en huiselijk ingerichte omgeving.

Bent je nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor jullie organisatie kan betekenen? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!