Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Laurens Rotterdam, werk- en ontmoetingslandschap | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingHybride werken faciliteren?

Hoe kunt u hybride werken faciliteren?

Steeds vaker zult u bedrijven tegenkomen waar het hybride werken is ingevoerd. Bedrijven die deze manier van werken hebben ingevoerd, kiezen voor flexibiliteit en tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Hybride werken wordt als positief ervaren voor organisaties. De meeste werknemers zullen dit als prettig ervaren, doordat zij werk en privé beter kunnen combineren. De organisatie zelf kan veel kosten besparen op kantoorruimte en energie- en gebruikskosten. Maar niet iedere medewerker zal de mogelijkheid hebben om thuis in alle rust te kunnen werken. U moet als werkgever daarom goed voorbereid zijn om hybride werken te faciliteren.

Hoe het faciliteren van hybride werken bevorderen?

Het faciliteren van hybride werken in uw organisatie kan op verschillende manieren. Ten eerste zult u zeker moeten zijn dat uw medewerkers hier achter staan en ook in staat zijn om vanuit huis te werken. Medewerkers kunt u overtuigen door dezelfde faciliteiten aan te bieden die men thuis ook als prettig ervaart. Dit is een goede infrastructuur op kantoor zelf, zodat er gemakkelijk en veilig ingelogd kan worden, maar ook de modernste vergaderfaciliteiten en plekken waar geconcentreerd gewerkt kan worden. Voor diegenen die geen plek hebben om thuis te kunnen werken of dit niet willen, moet er altijd de mogelijkheid blijven om op kantoor te werken onder de beste omstandigheden.

Faciliteer hybride werken op uw kantoor met Burobas

Hybride werken heeft best grote gevolgen voor de fysieke kantoorruimte. De klassiek ingerichte kantoren gaan uit van iedere medewerker een eigen vaste werkplek. Dit is bij hybride werken niet meer het geval. Faciliteert u hybride werken in uw organisatie, dan moet er vooral aandacht zijn voor het ontmoeten en samenwerken met collega´s. Dit zijn de voornaamste redenen waarom medewerkers op kantoor aanwezig zijn. Neem daarom contact op met Burobas. Wij zijn als interieurarchitecten ervaren op het gebied van kantoorinrichtingen en kunnen u helpen bij het faciliteren van het hybride werken op kantoor.

Bent je nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor jullie organisatie kan betekenen? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!