Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

YouWork, innovatief interieur, industrieel interieur, gekleurd interieur, Utrecht | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingHybride kantoor?

Is een hybride kantoor iets voor uw organisatie

Kantooromgevingen kunnen per organisatie heel verschillend zijn. Dit is vooral afhankelijk van de heersende bedrijfscultuur en het type bedrijf. De klassieke hokkerige kantoorinrichting is vrijwel niet meer terug te vinden in de huidige kantooromgevingen. De afgelopen decennia zijn kantoren vooral open kantoren geworden met grote open werkruimtes en waarbij veel collega´s bij elkaar zitten. Hiërarchie wordt tegenwoordig minder bepaald door de inrichting van het kantoor, want ook leidinggevenden zitten bij hun medewerkers in dezelfde ruimte. Een stapje verder is een hybride kantoor. In een hybride kantoor staat vooral flexibiliteit centraal.

Hoe een hybride kantooromgeving inrichten?

In een hybride kantooromgeving staat de flexibele werkplek centraal. Medewerkers kiezen hierbij zelf de locatie waar ze willen werken, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Dit is natuurlijk een breuk met de klassieke kantoorinrichtingen, die vaak ingedeeld zijn per afdeling. Medewerkers van een bepaalde afdeling hebben een vaste werkplek. Een hybride kantooromgeving maakt hier een einde aan. Het is een verandering die uitstekend past in de huidige tijd, waarbij thuiswerken zoveel centraal staat. Voor geconcentreerd werken blijft u gewoon thuis. Wilt u collega´s ontmoeten, met elkaar vergaderen of met een een collega samenwerken? Dan is het kantoor beschikbaar. Op kantoor kunt u gebruikmaken van stilteplekken, als u even afgezonderd aan het werk wilt. Hybride werken staat voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

Een kantoor hybride inrichten met hulp van Burobas

Een kantoor hybride inrichten is niet iets wat u zomaar even doet. Het gaat namelijk niet alleen om het aanpassen van het interieur. Het vergt ook een cultuurverandering binnen de organisatie. Is thuiswerken bij u op kantoor ook gemeengoed geworden? Dan bent u al een eind op weg en is dit misschien wel hét moment om uw kantoor hybride in te richten. Maar weet u wat dit precies inhoudt? Burobas helpt u hier graag bij. Samen met u zetten onze interieurontwerpers uw wensen en eisen om in een prachtig ontwerp en bent u klaar voor het hybride werken.

Bent je nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor jullie organisatie kan betekenen? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!