Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

YouWork, innovatief interieur, industrieel interieur, gekleurd interieur, Utrecht | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingHybride inrichting?

Bent u toe aan een hybride inrichting van uw kantoor?

Ook uw organisatie zal ongetwijfeld niet onder het thuiswerken uitkomen. Vanuit huis werken zal door veel medewerkers op prijs worden gesteld. Andere werknemers zullen er meer moeite mee hebben en liever op kantoor werken. Ook vergaderingen en onderlinge interacties blijven nodig. Dit houdt in dat de functie van uw kantoor aan het veranderen is. Dit wordt ook wel het hybride werken genoemd. Hierbij heeft niet iedere werknemer meer een vaste werkplek nodig waar hij of zij dagelijks aan werkt. Het hybride werken vraagt ook om een hybride inrichting.

Wat houdt een hybride kantoorinrichting in?

Bij het hybride werken, zullen veel medewerkers ervoor kiezen om soms of misschien wel het grootste gedeelte van de week thuis te werken. Een traditioneel ingericht kantoor met individuele werkplekken is dan niet meer van deze tijd, u heeft een hybride kantoorinrichting nodig. Medewerkers komen vooral naar kantoor voor meetings en werkzaamheden waarbij samengewerkt moet worden. Dit moet centraal staan bij een hybride kantoorinrichting. Er zijn vooral veel ontmoetings- en vergaderruimtes die te reserveren zijn als medewerkers hier gebruik van willen maken. Aanlandwerkplekken tussen deze ruimtes, stellen de medewerkers in staat om tussen meetings en overleggen toch nog geconcentreerd te kunnen werken. Hiervoor kan ook een speciaal stiltegebied ingericht worden.

Laat uw kantoor hybride inrichten door Burobas

Het overschakelen van een traditioneel ingericht kantoor naar een hybride kantoorinrichting is niet iets wat van de ene op de andere dag realiseerbaar is. Er speelt veel meer mee. Misschien dat er nog een cultuuromslag nodig is binnen de organisatie en denk ook aan de achterliggende techniek die goed geregeld moet zijn. Laat u voor een kantoor hybride inrichten dan ook adviseren door de interieurontwerpers van Burobas. Wij zijn de specialist als het gaat om het inrichten van kantoren en weten wat er komt kijken bij een kantoor hybride inrichten. Neem contact met ons op en laat u informeren over wat wij voor u kunnen betekenen.

Bent je nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor jullie organisatie kan betekenen? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!