Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGz Centraal De Meregaard, HIC-omgeving | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingHigh Intensive Care?

High Intensive Care

Steeds vaker horen we de term ‘Healing Environment’ in combinatie met de High Intensive Care, of kortweg HIC. Healing Environment betekent helende omgeving en dat is ook letterlijk waar deze term voor staat. Het is een antwoord op een behoefte in de samenleving. Er is namelijk behoefte om mensen die in ernstig psychatrische nood verkeren goed en menswaardig op te vangen en te behandelen. Dit in een omgeving waar veiligheid en bescherming gecombineerd wordt met respectvolle zorg en behandeling. Patiënten voelen zich beter in een prettige, veilige en organisch ingerichte omgeving. Deze omgeving draagt bij aan hun psychische welbevinden en levert zo een positieve bijdrage aan het genezingsproces.

Een healing environment

Healing environment ziekenhuizen en zorginstellingen zullen we in de toekomst steeds vaker aantreffen. De helende omgeving heeft zijn waarde namelijk al bewezen en steeds meer zorgverleners ervaren de voordelen ervan. Meer te weten komen over een healing environment? Lees dan ook ons nieuwsbericht ‘5 dingen die je nog niet wist over Healing Environment’.

Wilt u weten hoe een High Intensive Care eruitziet? Of wilt u weten wat wij voor uw ziekenhuis of instelling kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. De specialisten van Burobas staan voor u klaar!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!