Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGZ Breburg Jan Wierhof Tilburg, EBK, Extra Beveiligde Kamer, EBK zorg, EBK ziekenhuis, EBK psychiatrie, EBK GGZ, EBK bed | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingEBK?

EBK

Bij het inrichten van een extra beveiligde kamer komt veel kijken. Het is nu eenmaal heel belangrijk om een dergelijke kamer dusdanig in te richten dat mensen hier veilig kunnen verblijven, zonder zichzelf schade aan te kunnen richten. Je bent dan als ontwerper aangewezen op het feit dat je de kamer zo minimaal mogelijk in moet richten, daarbij wel rekening houdend met eerste levensbehoeftes. Bij Burobas hebben we veel ervaring met het inrichten van een EBK. Heeft u voor een inrichting of instelling een dergelijke kamer nodig? Dan raden wij u aan om hierover eens contact op te nemen met ons.

Het belang van veiligheid in een EBK

Als wij een EBK inrichten, dan houden we overal goed rekening mee. Een extra beveiligde kamer is in de regel een plek waar mensen worden geplaatst die een gevaar voor zichzelf zijn. Mensen die als het ware even af moeten koelen, maar die dit moeten doen op een plek die helemaal veilig is. We gaan graag met u om tafel zitten om de mogelijkheden van een dergelijke kamer met u door te nemen. We hebben als Burobas veel ervaring met het inrichten van allerhande soorten ruimtes. Als wij dan ook een EBK inrichten, dan doen we dit vanuit het idee om een plek in te richten die ondanks de gedachte erachter, toch zo aangenaam mogelijk is om in te vertoeven.

Meer informatie over een extra beveiligde kamer

Mensen die in een EBK moeten verblijven, moeten dit doen in een ruimte waar ze tot rust kunnen komen en waar ze langzaam maar zeker aan hun herstel kunnen werken. Wij houden bij het inrichten van een dergelijke ruimte altijd rekening met wat er in deze ruimte moet staan, maar houden daarbij ook in het oog dat het geen ruimte moet zijn om mensen nog verder te straffen. We nemen onze ideeen hierover graag eens met u door in een persoonlijk gesprek.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!