Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGZ Breburg Muiderslotstraat Breda, interieurontwerper breda, patiëntenkamer ggz, patiëntenkamer | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingEBK zorg?

EBK zorg

Het belang van een goede EBK mag niet onderschat worden. Met een Extra Beveiligde Kamer heeft u namelijk de mogelijkheid om patienten op een plek onder te brengen waar ze zichzelf en anderen geen letsel toe kunnen brengen. Een ruimte waar ze even tot rust kunnen komen en goed in de gaten gehouden kunnen worden. Bij Burobas hebben we ervaring met het inrichten van een veilige, rustgevende EBK voor zorg. We horen dan ook graag van u als u een beveiligde kamer voor zorg wilt laten inrichten bij uw instelling.

Een EBK inrichten in zorg of verpleging

Met de inrichting van een EBK zorgt u ervoor dat u een plek in uw instelling heeft waar speciale zorg verleend kan worden. Waar een patient van uw instelling tot rust kan komen, op een plek waar geen gevaar voor letsel is. We hebben bij Burobas veel ervaring met het inrichten van ruimtes voor zorginstellingen. We kunnen uw gehele zorginstelling voor u een nieuwe inrichting geven, maar ook speciale plekken in deze inrichting. Zo weten we precies aan welke eisen een EBK allemaal moet voldoen. We gaan hier graag eens met u over in gesprek, om zo tot een perfecte inrichting voor uw EBK te komen.

Een EBK inrichten in de zorg

Bij het inrichten van een goede extra beveiligde kamer voor zorg, die ook nog eens aan alle eisen voldoet, komt heel wat kijken. Niet alleen moet de kamer helemaal veilig zijn voor de bewoner, het is ook belangrijk dat deze kamer een rustige uitstraling heeft. We hebben door de jaren heen heel wat verschillende gebouwen en ruimtes de juiste inrichting gegeven. Samen met u willen we bekijken hoe wij ook u die perfecte EBK voor zorg leveren. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft over dit onderwerp, of hier een afspraak over wilt maken met ons.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!