Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingDuurzame projectinrichting?

Een duurzame projectinrichting is een bewuste keuze voor de toekomst

Er komt steeds meer vraag naar duurzame projectinrichting en dat is volgens ons een goede stap op weg naar een gezonde toekomst. Burobas is een interieurontwerp- en adviesburo met een duidelijke visie op de werkomgeving waarbij mens en milieu centraal staat.

Duurzaamheid is een breed begrip en kan op veel verschillende manieren worden doorgevoerd. Daar is niet één passende formule voor, maar dit is maatwerk. Een projectinrichting duurzaam uitvoeren begint al vroeg in het ontwerpproces waarbij wij met de opdrachtgever goed overleggen hoe we de gestelde duurzaamheidsdoelen kunnen halen. Op die manier komen wij iedere keer weer tot een uniek ontwerp.

De duurzame projectinrichting als uitgangspunt voor een gezonde werkomgeving

Bij onze interieurontwerpen staat het welzijn van de uiteindelijke gebruiker altijd op de voorgrond. Wij maken dan ook veelvuldig gebruik van gezonde elementen zoals groene wanden met veel planten, een goede luchtinstallatie, passend licht en veel ruimtelijkheid. Wij werken altijd nauw samen met de opdrachtgever, maar ook de bouwers en leveranciers. Zo komen wij samen tot de juiste passende elementen en materialen om de projectinrichting duurzaam te maken.

Hout is een mooi voorbeeld van bio-based materiaal, maar ook gebruik van refurbished meubilair kan in bepaalde projecten passend werken. Zelfs het leasen van een kantoorinrichting zou een optie kunnen zijn. Samen lopen we aan de hand van een door ons opgesteld stappenplan de opties en mogelijkheden langs om tot het gewenste resultaat te komen.

Een duurzame projectinrichting uitgevoerd door Burobas kenmerkt zich door eigenheid

Doordat wij vanaf het begin nauw samen werken met de opdrachtgever komen wij elke keer weer tot een uniek en eigen ontwerp. Als interieurontwerpburo hebben we al veel duurzame projectinrichtingen uitgevoerd. Wij werken onder andere voor de onderwijs- en de zorgsector waarbij de uiteindelijke gebruiker altijd voorop staat.

Ben je op zoek naar interieurontwerpers met een visie op de gezonde werkomgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze website geeft een goede indruk van waar wij voor staan. Spreekt ons werk en onze aanpak je aan? Wij maken graag met u kennis en we kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!