Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Stichting Woonpartners, hergebruik en duurzaam, Helmond | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingDuurzame kantoorinrichting?

Kantoorinrichting en duurzaam ondernemen: Samen op weg naar een gezonde toekomst

De begrippen duurzaam en kantoorinrichting komen steeds meer op de voorgrond bij het ontwerpen van kantoorinterieurs. De invulling ervan kan vele kanten op, maar voor een gezonde toekomst voor mens en milieu kunnen we er eigenlijk niet meer omheen.

Het ontwerpen van een duurzame kantoorinrichting kan op vele manieren worden aangepakt, daar is geen vaste formule op toe te passen en maatwerk is dan ook geboden. Om te komen tot een gezonde werkplek met oog voor mens én milieu, is een goede samenwerking met de interieurontwerper of een interieuradviesbureau dan ook van groot belang.

De duurzame kantoorinrichting als gezonde werkplek waarbij de gebruiker centraal staat

Een kantoorinrichting die duurzaam is, staat voor ons dan ook voor een interieur dat een positieve bijdrage levert aan de gezondheid van de mens en de uiteindelijke gebruiker staat dan ook centraal in het ontwerpen ervan. Dit gegeven vormt de rode draad in al onze projecten. Wij maken veelvuldig gebruik van groene elementen, gezonde lucht, ruimtelijkheid en een goede akoestiek. Uiteraard hoort bij het inrichten van een duurzame kantoorinrichting een goede keuze voor het materiaalgebruik. Dat kan gebaseerd zijn op het vlak van de samenstelling; is het biobased, refurbished, of is hergebruik van al bestaande materialen in een andere vorm misschien een optie. Om een duurzaam ontwerp voor een kantoorinrichting op maat te kunnen doorvoeren werken wij dan ook altijd nauw samen met de opdrachtgever.

Een kantoorinrichting duurzaam ontwerpen begint bij samenwerking

Vanuit onze visie op het gezonde werken, kijken wij als interieurontwerpers goed naar alle manieren om duurzame kantoorinrichtingen te ontwikkelen en in te zetten in onze projecten. Om steeds weer tot een uniek en eigen ontwerp te komen dat past bij de opdrachtgever werken wij vanaf het begin altijd nauw samen. Aan de hand van een door ons opgestelde leidraad van 4 kernwaarden met daaronder 11 bouwstenen kijken we waar de ambities liggen en hoe we deze kunnen doorvoeren.

Zijn er bij jullie plannen om de kantoorinrichting duurzaam te verbouwen of herinrichten, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen graag over onze visie en aanpak en kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!