Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingDuurzame bedrijfsinrichting?

De duurzame bedrijfsinrichting: belangrijk voor mens en milieu

Bij elk verbouw of herbouw project komt de vraag vroeg of laat boven drijven wat je kunt doen om de bedrijfsinrichting duurzaam door te voeren. De invulling daarvan kan vele kanten op en deze vraag kan het beste zo vroeg mogelijk in het proces worden gesteld, zodat al aan de basis van een project gekeken kan worden waar de ambitie ligt en hoe en op welke manier het kan worden doorgevoerd. Bij het ontwerpen van duurzame bedrijfsinrichtingen komt meer kijken dan alleen het plaatsen van houten kantoor meubelen of een plantenpot van hergebruikt plastic.

De duurzame bedrijfsinrichting: Samen op weg naar een gezonde toekomst!

Burobas is een interieurontwerp- en adviesburo en de rode draad in onze projecten is de gezonde leer-, werk- of zorgomgeving waarbij de uiteindelijke gebruiker centraal staat. Wij maken in onze ontwerpen veelvuldig gebruik van verschillende gezonde elementen zoals ruimtelijkheid, veel groene elementen en schone lucht.

Ook de keuze voor het materiaalgebruik is van belang bij het ontwerpen van duurzame bedrijfsinrichtingen. Hebben natuurlijke, biobased materialen de voorkeur of past hergebruik in het concept? Dit kan soms al door goede stoelen uit het bestaande interieur opnieuw te stofferen of oude deuren te gebruiken als tafelbladen. Wij gaan daarom al vroeg in het proces in overleg met de opdrachtgever om te kijken waar de ambities liggen.

Een duurzame bedrijfsinrichting creëer je samen

De samenwerking met opdrachtgevers maar ook met de bouwers en leveranciers is belangrijk, alleen dan is gewaarborgd dat een bedrijfsinrichting duurzaam gerealiseerd kan worden. Aan de hand van een door ons ontwikkeld stappenplan gaan we samen met de betrokkenen aan de slag om de duurzame bedrijfsinrichting vorm te geven. Op deze manier hebben wij al vele mooie en gezonde werkomgevingen kunnen opleveren.

Kijk eens rond op onze website, dat geeft een goede indruk van wat wij bedoelen als wij zeggen dat wij werken aan een gezonde werkomgeving, met oog voor mens en milieu.
Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!