Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingDementievriendelijke inrichting?

Dementievriendelijke inrichting

Wat is een dementievriendelijke inrichting? Binnen dementievriendelijke interieurarchitectuur houden we rekening met de belevingswereld van bewoners met dementie. Herkenbaarheid is essentieel. Als bewoners zich veilig en thuis voelen, dan is onze missie geslaagd. Wij willen dat ze denken: ‘Ik weet niet zeker waar ik ben, maar het voelt als thuis…’.

Het belangrijkste is dat we een zo normaal mogelijke omgeving ontwerpen waarbij we de mensen met dementie als mensen blijven zien. De verbinding tussen de maatschappij en verpleeghuizen wordt steeds belangrijker. Nuttig zijn is belangrijk, ook voor de bewoners van een verpleeghuis.

Het is belangrijk dat wij interieurs ontwerpen als handvatten voor de zorgverleners: samen rond de tafel met rinkelend servies, zien en ruiken dat er lekker wordt gekookt, rapporteren aan de keukentafel, de was vouwen in de huiskamer, samen iets moois fabriceren. Zingeving van het dagelijks leven.

Wij ontwerpen interieurs in gebouwen van nu, met accenten van toen en de blik op de toekomst. We combineren een moderne aanpak vaak met elementen van vroeger. De speelse balans tussen het oude en het nieuwe is kenmerkend voor onze aanpak.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!